Кухня 2017: актуальні ідеї оформлення інтер’єру

11.04.2017 в 23:25
1066
Кухня 2017: актуальні ідеї оформлення інтер’єру
Иллюстрация / Фото: из открытых источников
Простір сучасної кухні дозволяє реалізувати будь-які дизайнерські ідеї.
Кухня представляє собою багатофункціональне приміщення, в котрому кожен елемент об’єднує в собі практичне та естетичне значення. Сучасний підхід до оформлення кухонного інтер’єру передбачає використання високоякісних меблів та, перш за все, побутової техніки від виробників з бездоганною репутацією, як наприклад franke львів.

Офіційна кухонна техніка від швейцарського виробника Franke відрізняється високою якістю та неперевершеним дизайном, завдяки цьому вона стане одмінним доповненням для інтер’єру кухні незалежно від його стильового напряму.

Головними завданнями при створенні гармонійного дизайну кухні залишаються використання екологічних матеріалів, а також пошук простих і лаконічних рішень, котрі дозволять створити і симбіоз практичності і комфорту. Актуальним трендом в оформленні кухонного інтер’єру стає інтеграція безпечних, енергозберігаючих і високотехнологічних побутових приладів з максимально зручним розташуванням. В наш час для кожної господині справжньою знахідкою стануть franke мийки, вони виготовлені з інноваційних матеріалів, що робить їх процес експлуатації максимально простим та комфортним.

При оформленні інтер’єру кухні в 2017 році дизайнери віддають перевагу таким стильовим напрямкам, як мінімалізм, хай-тек, лофт, індустріалізм, кантрі та еко-стиль. Доволі часто в загальну канву дизайну кухонного простору можуть вплітатися середземноморські та скандинавські мотиви це дозволяє внести неповторність в інтер’єр кухні та підкреслити бездоганне почуття стилю у власників будинку.

Кухня 2017 року представляє собою просторе і світле приміщення з раціональним плануванням, саме тому особлива увага приділяється візуальному розширенню простору та зручному використанню усіх складових інтер’єру: варочні поверхні, робоча зона, а також декор, як правило містять дзеркальні вставки та глянцевий блиск, котрі дають змогу зробити акцент на фокусних елементах кухні та створити сучасну і зовні привабливу обстановку.
Також варто відзначити, що візуальному розширенню кухонного простору сприяє світла колірна палітра стін та меблевого гарнітуру.
Дизайнери з метою підвищення функціональності та практичності кухонного простору рекомендують окрім центральної люстри додатково підсвітити основні робочі поверхні. Для цього можна використати декілька вбудованих світильників або ж віддати перевагу кільком світильникам замість однієї центральної люстри.

Простір сучасної кухні дозволяє реалізувати будь-які дизайнерські ідеї, тому для створення оригінального інтер’єру доцільно використовувати елементи з різних стильових напрямів.
Интересные новости всегда под рукой в нашем Telegram-канале
Аватар Rafael Rafael
Журналист GolosInfo
11.04.2017 23:25 1066
0.0
Комментарии: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.