Лазерна епіляція: що потрібно знати про процедуру?

13.09.2018 в 11:33
798
Лазерна епіляція: що потрібно знати про процедуру?
Иллюстрация / Фото: из открытых источников
Лазерна епіляція має ряд переваг, розглянемо найважливіші з них.
Завдяки високим показникам ефективності й безболісності, лазерна епіляція набула особливої популярності не тільки серед представниць прекрасної статі, а й серед чоловіків. Дана процедура надає можливість на будь-якій ділянці тіла позбутися небажаного волосся та одночасно зробити шкіру ніжною і гладенькою.

Під час процедури лазерної епіляції лазер впливає виключно на волосяні фолікули, але при цьому не зачіпає шкірні покриви, саме тому ця методика оптимально підходить для усунення небажаного волосся в делікатних зонах, наприклад на обличчі чи в зоні бікіні. Сьогодні записатися на процедуру лазерної епіляції в зоні бікіні можна не виходячи з власного будинку, для цього достатньо оформити заявку на сайті http://mediostar.ua/bikini_epilation.html.

Важливі моменти

Результат лазерної епіляції залежить не тільки обладнання, за допомогою якого виконується процедура, але від професіоналізму косметолога, тому раціонально проводити лазерну епіляцію в спеціалізованих клініках лазерної косметології з хорошою репутацією.
Лазерна епіляція має ряд переваг:
  • Ефективне усунення небажаного волосся і вирішення проблеми врослого волосся;
  • Безболісність процедури;
  • Поліпшення зовнішнього вигляду шкіри;
  • Виключення ймовірності утворення рубців або шрамів.
Перед процедурою лазерної епіляції фахівець оцінює тип шкіри, жорсткість і колір волосся, і що важливо - підтверджує відсутність протипоказань до проведення процедури.
Слід зазначити, протипоказаннями до проведення лазерної епіляції є онкологічні захворювання шкіри, цукровий діабет, вагітність, алергічні реакції в стадії загострення, а також інфекційні захворювання шкіри.
Після процедури необхідно ретельно дотримуватися рекомендацій фахівця зокрема, утриматися від відвідування сауни, солярію, не використовувати скраби для шкіри й наносити сонцезахисний крем з оптимальним SPF для кожного періоду року.
Интересные новости всегда под рукой в нашем Telegram-канале
Аватар Rafael Rafael
Журналист GolosInfo
13.09.2018 11:33 798
0.0
Комментарии: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.