Профіль для світлодіодної стрічки

13.10.2016 в 10:44
1430
Профіль для світлодіодної стрічки
Иллюстрация / Фото: из открытых источников
Фахівці рекомендують використовувати тільки якісний профіль для світлодіодної стрічки при її установці
Світлодіодна стрічка стає все популярнішим. Її яскраві різнокольорові вогники піднімають настрій, створюють відчуття затишку і комфорту. Але при неправильному монтажі, коли не забезпечений достатнє відведення тепла від світлодіодів відбувається «обгорання led смужки».

Тому фахівці рекомендують використовувати профіль для світлодіодної стрічки при її установці. Він забезпечить ефективний тепловідвід, що продовжить термін служби стрічки і спростить її монтаж.

Види профілю під світлодіодну стрічку

Купівля профілю допоможе уникнути перегріву led стрічки і повністю виключить витрати на її ремонт. Підібравши потрібну модель можна легко і красиво вмонтувати стрічку куди завгодно. Конструкція такого підсвічування має компактні розміри і приємний зовнішній вигляд, що дозволяє їй гармонійно вписатися в будь-який простір.

Зазвичай для установки led смужки застосовуються профілі з анодованого алюмінію і пластика різного типу (накладної, виразний, вбудований) і конфігурації (кутовий, прямокутний, фігурний).

Стандартними вважаються прямокутні врізні моделі, до складних пристроїв відносяться кутові варіанти, що дозволяють виконувати монтаж під ухилом. При виборі перерізу необхідно приймати до уваги технічні параметри стрічки і місце її фіксації.

Алюмінієвий профіль для світлодіодної стрічки і його різновиди

Багатофункціональний і надійний профіль, виготовлений з алюмінію. Розроблено для максимально швидкого і легкого монтажу світлодіодної стрічки, підходить для будь-яких типів led смуг. Найкращий варіант, це алюмінієвий профіль для світлодіодної стрічки, він забезпечує відмінний теплоотвод і рівномірне розсіювання світіння, доречний для установки як усередині, так і зовні приміщень.
  • Кутовий — використовується у випадках, коли світло потрібно направити під кутом 45⁰ до поверхні (освітлення вітрин, шаф). Малі розміри дозволяють встановлювати його навіть нестандартних місцях: для підсвічування карнизів, підлог, полотна вхідних дверей та ін.
  • Вбудований — застосовується для установки в гіпсокартонних конструкціях. Монтується в спеціальну нішу, що забезпечує його розташування в одній площині з конструкцією.
  • Виразний — з успіхом застосовується в меблевій промисловості. Оснащення матовими світловими фільтрами створює рівномірне розсіювання, надаючи меблів красивий вид.
  • Накладний — для підсвічування робочих поверхонь в кухонному інтер'єрі.

Купити профіль для світлодіодної стрічки в Харкові

Компанія Ledmafia пропонує купити профіль для світлодіодної стрічки в Харкові з анодованого алюмінію для будь-якого типу поверхні. Доставка здійснюється у всі регіони України.

Зручна навігація на сайті Ledmafia.com.ua дозволяє легко підібрати будь-яку модель профілю і комплектуючих деталей — елементи кріплення, заглушки, розсіювачі.

Доступні ціни, високий рівень якості і широкий асортимент світлодіодної продукції не залишать байдужими навіть дуже вимогливих клієнтів.
Интересные новости всегда под рукой в нашем Telegram-канале
Аватар nomid Дмитрий Вовчок / nomid
Главред GolosInfo
13.10.2016 10:44 1430
0.0
Комментарии: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.