Простіше простого! Пошук по каталогу автозапчастин

01.06.2018 в 10:30
846
Простіше простого! Пошук по каталогу автозапчастин
Иллюстрация / Фото: из открытых источников
Інформаційний каталог маркетплейса АвтоПро надає тільки «свіжі» і завжди оновлені кодування автомобільних запчастин
Ви не можете знайти заміну оригінальної запчастини? Вам потрібен конкретний код деталі замість списку з 10-12 пропозицій? Вирішити цю проблему цілком реально, за допомогою грамотно побудованого каталогу і розгорнутої системи пошуку за допомогою фільтрів.

Як працює сучасний каталог автозапчастин?

Запит починається з введення умов і додаткових характеристик. Стандартна програма пошуку містить такі параметри:
  • марка і модель автомобіля;
  • країна виробник;
  • фізичні характеристики деталі (маса, розміри, габарити, можливі похибки і т.д.);
  • технічні характеристики — гранично допустиме навантаження, особливості корпусу (розбірний або нерозбірними).
За формою сучасні каталоги запчастин діляться на лінійні і древообразні варіанти. Другий різновид більш ефективний. Система не тільки аналізує сам запит, але і порівнює його з іншими базами даних. Та ж міжнародна кодування деталей прив'язується до конкретного запиту.

З цього моменту і починається плутанина з маркуванням і кількістю пропозицій. Наприклад, Ви шукайте галогеновую лампу для фари дальнього світла. Даний товар часто заносять в дві, а то й три категорії («Електрика», «Аксесуари» і т.д). Отже, пошукова система видає вам 3-4 коду з різних частин каталогу.

Якщо ви задали конкретного виробника, включаючи бренд або країну, це не означає, що в пошуку ви отримаєте бажане. Чим більше однакових даних в декількох категоріях, тим частіше відбуваються збої.

Усунути ці неполадки можна за допомогою додаткових параметрів. Їх можна ввести в пошуковому фільтрі каталогу запчастин https://avtopro.ua. Перш за все, це ВІН кодування автомобіля, вона складається з 17 цифр. Ця характеристика автоматично «прив'язує» деталь до певної марки автомобіля, в гіршому випадку — до модельного ряду.
Маркування на кузові «відсікає» непотрібні варіанти по другорядним параметрами, вказує на те, старий або оновлений салон, вдосконалена модель чи ні, клас комплектації економ або преміум класу.

Розширений пошук запчастин за допомогою інформаційного каталогу АвтоПро

Зверніть увагу! Не потрібно шукати офіційні кодування виробників авто. Це довга і невдячна робота. Тим більше більшість інформації знаходиться на платних ресурсах, які розробляються для внутрішнього користування. Дилер або менеджер легко зрозуміє хитросплетіння абревіатур і скорочень.

Звичайному водієві, нехай навіть досвідченому, знадобиться близько години часу, на переклад і пошук додаткової інформації. Інформаційний каталог маркетплейса АвтоПро надає тільки «свіжі» і завжди оновлені кодування. Власники торгових майданчиків на маркетплейсе АвтоПро синхронізують свої прайс-листи двома способами:
  • з оригінальною маркуванням;
  • за допомогою крос-технології.
Іншими словами, платформа надає базовий пакет послуг. У нього входить набір кодувань від офіційних виробників (продуцентів) авто. Крім цього, власник майданчика самостійно вводить знайдену маркування і синхронізує її з основним каталогом інтернет магазину.
Интересные новости всегда под рукой в нашем Telegram-канале
Аватар nomid Дмитрий Вовчок / nomid
Главред GolosInfo
01.06.2018 10:30 846
0.0
Комментарии: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.