Сонячні батареї від Longy Solar

20.06.2018 в 12:30
1350
Сонячні батареї від Longy Solar
Иллюстрация / Фото: из открытых источников
«LONGi Solar» на сьогодні є вже досить відомим світовим виробником, який виготовляє високоефективні сонячні батареї.
Останні роки ця торгова марка постачає близько 1 ГВт продукції , використовуючи багатовіковий досвід та самі новітні технології. Головний офіс бренду LONGi Solar розташований в місті Сіань, а вже філії розташовані в Японії, Європі, Північній Америці, Індії і Малайзії.

Торгова марка LONGi Solar базує свою діяльність на дослідженнях та інноваційних розробках продукції з монокристалічного кремнію.

Продукція LONGi, а саме сонячні фотомодулі мають високі технічні дані та характеризуються високим ступенем надійності, адже цей гігант гарантує 10 років безперебійної роботи. До ключових високих характеристик слід віднести і нижчі показники схильності сонячних батарей LONGi Solar до спаду своєї потужності. Як показує практика навіть за 25 років функціонування потужність батарей все одно показує не менш 83,5%. Інші ж тримають показник на 80% після такого тривалого функціонування.

У бренда LONGi Solar є власне високотехнічне виробництво, яке проводе повну роботу з створення сонячних модулів — від вирощування кремнієвих пластин до випуску вже готової до використання продукції. Крім цього LONGi Solar базує свою діяльність і на науково-дослідній діяльності, а на це вже виділяється 7% доходу фірми, досліджують усі нові розробки близько 500 співробітників. Торгова марка може похвалитись наявністю 178 патентів, адже це надало змогу LONGi Solar запустити масовий випуск своєї продукції із серії PERC.
Якщо більш детально, то ця серія вирізняється тим, що в таких модулях є шар діелектрика, який додають на їх тильну частку. Тоді завдяки тому, що перевідблиск сонячного випромінювання від шару проникає крізь сонячний елемент і тоді частка повертає назад та викликає генерацію нових вільних електронів. Ось такий підхід і дає можливість модулям серії PERC мати ефективність понад 20%. А звичайні кремнієві елементи показують ККД в межах 17-19%. Тому потужність даних виробів дає змогу сонячній конструкції мати більшу потужність при стандартній сумі сонячних елементів до 275-290 Вт (стандартно — 250 Вт).

Крім вищезазначеного батареї від ТМ LONGi Solar мають ще кілька переваг в порівнянні з аналогами інших виробників:
  • елементи для СЕС ТМ LONGi високоефективні, навіть враховуючи роботу при дуже слабкій освітленості;
  • наявність пасивного електричного шару, що дає змогу відбивати світло. Такий підхід запобігає нагріванню модуля, тим самим зберігає продуктивність батареї;
  • сонячні елементи серії PERC за рахунок конвертації довгохвильового складового спектра сонячного випромінювання дозволяють мати високий показник ККД сонячної панелі;
  • підвищення потужності самої сонячної панелі може дозволити мати таку сонячну електростанцію, у якої буде необхідна споживачу потужність, але при цьому площі вона займе менше чим зазвичай. Така характеристика дуже підійде при установці дахових сонячних електростанцій у великих містах.
Сонячні батареї LONGi Solar це завжди висока продуктивність, ефективність, надійність і швидке повернення інвестицій у альтернативні джерела енергії. Обираючи саме цей бренд, кожен споживач буде мати високоякісний, ефективний продукт.

Більше про сонячні батареї дивіться на сайті команії "Правильне електроживлення" https://prel.prom.ua.
Интересные новости всегда под рукой в нашем Telegram-канале
Аватар nomid Дмитрий Вовчок / nomid
Главред GolosInfo
20.06.2018 12:30 1350
0.0
Комментарии: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.