Стажування за кордоном: що варто знати?

09.10.2017 в 23:50
871
Стажування за кордоном: що варто знати?
Иллюстрация / Фото: из открытых источников
Стажування за кордоном водночас відкриває унікальну можливість вдосконалити свої знання у володінні іноземною мовою.
Стажування за кордоном викликає неабияку зацікавленість зі сторони молодих та амбіційних людей, котрі прагнуть розширити свій світогляд та зробити внесок у власну кар’єру в майбутньому.

Проходження практики в іншій країні насамперед приваблює своїми перспективами й це не дивно, бо більшість практикантів мають змогу оволодіти практичними навичками роботи на сучасних підприємствах та працювати на новітньому обладнанні. Окрім цього такий досвід роботи допомагає освоїти інноваційні методики та підходи у вирішенні різноманітних задач пов’язаних з діяльністю котру обрав студент.

Стажування за кордоном від компанії «Agrossuccess» дозволить студентам аграрних закладів оволодіти сучасними європейськими технологіями в агропромисловому комплексі на агропромислових комплексах Данії. Усі учасники програми мають змогу працювати на квіткових та тваринницьких фермах і отримати практичні навички, котрі стануть надійним фундаментом у майбутній професійній діяльності.
Варто відзначити, стажування за кордоном водночас відкриває унікальну можливість вдосконалити свої знання у володінні іноземною мовою. Це дає змогу краще пізнати традиції та культуру інших національностей і що найважливіше — випробувати власні комунікативні здібності та володіння іноземною мовою на практиці.
Спеціалісти компанії надають кваліфіковану допомогу у вирішенні всіх питань на протязі періоду проходження практики.
Сільськогосподарська практика на підприємствах Данії передбачає зручний робочий графік, достойну оплату праці та комфортабельні умови проживання. За бажанням практиканта він має можливість працювати понаднормова за наявності домовленості з роботодавцем. Також при потребі студент може безкоштовно навчатися в вечірній школі, з метою поглибленого вивчення іноземної мови.

Представництво в Данii
CVR 34546630. Æebleparken 30 st, 5270 Odens
004550351817
[email protected]
https://agrosuccess.com.ua/
Mon – Sat. 9.00 – 18.00
Интересные новости всегда под рукой в нашем Telegram-канале
Аватар Rafael Rafael
Журналист GolosInfo
09.10.2017 23:50 871
0.0
Комментарии: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.