Стильні та якісні аксесуари від мануфактури «Клямра»

19.09.2017 в 15:44
1425
Стильні та якісні аксесуари від мануфактури «Клямра»
Иллюстрация / Фото: из открытых источников
Основний напрямок роботи мануфактури «Клямра» спрямований виготовлення різноманітних виробів з латуні.

З допомогою аксесуарів кожна людина може підкреслити неповторність індивідуального стилю і водночас акцентувати увагу на високому статусі. Сьогодні асортимент аксесуарів вражає своїм різноманіттям форм та кольоровою гаммою, однак вироби виконані з відображенням національних мотивів без всякого сумніву залишаються найактуальнішим трендом сучасності.

Аксесуари від магазину «Клямра» заслуговують особливої уваги. Неперевершене поєднання традиційного мосяжництва і сучасного підходу до виготовлення аксесуарів дозволило створити оригінальні авторські вироби, котрі стануть окрасою в будь якому модному образі.

Основний напрямок роботи мануфактури «Клямра» спрямований на виготовлення різноманітних виробів з латуні. Незважаючи на це, асортимент продукції магазину регулярно доповнюється виробами з таких кольорових металів як бронза, мідь та інші сплави. Окрім того в виробах від мануфактури «Клямра» використовується і ряд інших натуральних матеріалів, наприклад шкіри, скла та дерева.

Асортимент виробів від магазину «Клямра» об’єднує шкіряні ремені, прикраси, свічники, пряжки, темпери та найрізноманітніші декоративні елементи, котрі стануть вишуканим доповненням в інтер’єрі вашого дому.

Варто відзначити, окрім виробів представлених в онлайн каталозі магазину кожен покупець може замовити вироби з латуні виготовлені з урахуванням індивідуальних побажань. Таке рішення дозволяє кожному охочому стати власником неповторних аксесуарів презентованих в єдиному екземплярі.

Продукція магазину «Клямра» відображає елементи давнього гуцульського мистецтва – мосяжництва. В давнину мосяж використовували для виготовлення бардок, люльок, прикрас, а також пряжок до ременів. Унікальність цієї технології полягає в тому, що після відливу кожен виріб майстром доводиться в ручну, таким чином кожна річ набуває неповторності та унікального зовнішнього вигляду. На завершальному етапі вироби патинують та філігранно полірують, це дозволяє надати їм привабливості та захистити від зовнішніх пошкоджень.

Вибрати та купити вироби від магазину «Клямра» можливо не виходячи з власного дому, для цього достатньо зробити замовлення на сайті klamra.com.ua і на власному досвіді впевнитись в вишуканості та особливості кожної речі.

Стильні та якісні аксесуари від мануфактури «Клямра» стануть найкращим вибором для створення оригінального та неперевершеного модного образу.

Интересные новости всегда под рукой в нашем Telegram-канале
Аватар Rafael Rafael
Журналист GolosInfo
19.09.2017 15:44 1425
0.0
Комментарии: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.