Чому фалоімітатори стали однією з найпопулярніших іграшок у секс-шопі

19.04.2023 в 12:36
906
Чому фалоімітатори стали однією з найпопулярніших іграшок у секс-шопі
Ілюстрація / Світлина: з відритих джерел
Фалоімітатори здатні задовольнити еротичні забаганки будь-якої жінки. З їхньою допомогою можна зробити інтимне життя яскравим та незвичайним.

Фалоімітатор — найдавніша і найпопулярніша секс-іграшка, яка є імітацією чоловічого статевого органу в стані збудження. Важливо пам'ятати, що фалоімітатори, на відміну від вібраторів, виробляються без функції вібрації. Крім цього, вони виглядають дуже реалістично: на них є вени, прожилки, нерівності, а поверхня дуже точно імітує людську шкіру як зовні, так і на дотик. Компанії виробляють фалоімітатори різних форм, розмірів та відтінків. Багато секс-іграшок оснащені присосками для зручного застосування.

 Переваги використання фалоімітаторів

Фахівці секс-шопу https://kazanova.ua/ua/falloimitatory/ пояснюють популярність фалоімітаторів низкою причин:

  • реалістичність (деякі девайси виготовляють зі зліпків статевих органів порнозірок чи знаменитих чоловіків);
  • великий вибір матеріалів виробів (гель, медичний пластизоль, латекс, скло, кібершкіра);
  • різноманітність форм та розмірів;
  • легкість і простота у використанні.

фалоімітатор

Фалоімітатори чудово підходять як секс-іграшки для самозадоволення або для сексу з партнером. Вони здатні доставити масу інтимної насолоди, стимулюючи ерогенні зони тіла, піхви та ануса.

Фалоімітатор досить універсальний аксесуар, оскільки за його допомогою можна відчути принади сексуальних ігор з чоловіком без його присутності або доповнити еротичні прелюдії за його участю. Еротичні аксесуари також сприяють пізнанню задоволення від подвійного проникнення.

Найпопулярніші види фалоімітаторів

Сексуальні девайси можна придбати залежно від індивідуальних уподобань. Різноманітність фалоімітаторів є ще однією причиною їх незмінної популярності. Дорослі аксесуари можна розділити на кілька видів:

  1. реалістичні. Вони максимально схожі на статевий член зовні та тактильно. Їх виробляють із силікону та кібершкіри. Ідеальний варіант для любителів природних відчуттів;
  2. фалоімітатори для стимуляції точки G. Вони мають вигин з одного боку, який стимулює заповітну ерогенну зону всередині піхви;
  3. анальні. Вони відрізняються компактністю та звуженою головкою для легкого проникнення в анус;
  4. подвійні. Вони бувають: з двома відростками — анальним і вагінальним та з двома гнучкими наконечниками. Ідеальний варіант для лесбійських пар;
  5. гігантські. Вони можуть досягати великих розмірів 35-45 см. Такий девайс оцінять жінки зі збільшеною піхвою та любителі фістингу.

фалоімітатор

Варто звертати увагу на матеріал виготовлення фалоімітаторів. Для багатьох жінок це має важливе значення. Їх виготовляють із силікону, кібершкіри, гелю, скла, металу. Для отримання більшого задоволення та легкого ковзання фахівці рекомендують застосовувати лубриканти.

Як бачимо, фалоімітатори здатні задовольнити еротичні забаганки будь-якої жінки. З їхньою допомогою можна зробити інтимне життя повноцінним, яскравим, незвичайним і почуватися абсолютно щасливою людиною!

Интересные новости всегда под рукой в нашем Telegram-канале
Аватар nomid Дмитрий Вовчок / nomid
Главред GolosInfo
19.04.2023 12:36 906
5.0 // 2
Комментарии: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.