Корисні поради тим, хто бажає створити чарівну кімнату для відпочинку

23.06.2021 в 19:42
426
Корисні поради тим, хто бажає створити чарівну кімнату для відпочинку
Іллюстрація / Світлина: з відкритих джерел
У спальні немає місця зайвим елементам інтер’єру, досить обійтися стандартним набором предметів, щоб кімната стала затишною.
Ідеальна спальня — місце, де всі предмети разом створюють атмосферу затишку і комфортний мікроклімат для відпочинку. Недарма цю кімнату багато жителів України називають особливою. Лише там панує інтимна і стримана атмосфера. До облаштування спальні бажано підходити особливо ретельно. Як створити потрібний настрій? Купити зручні, стильні та якісні меблі. У спальні немає місця зайвим елементам інтер’єру, досить обійтися стандартним набором предметів, щоб кімната стала затишною та інтимною. Детальніше про це — далі.

Особливості меблювання

Маленьку спальню не слід захаращувати зайвими предметами та декором. Радимо купити найнеобхідніше — те, що дозволить задовольнити власні потреби. Зазвичай вистачає базового комплекту, який складається з:
  • ліжка;
  • тумб;
  • комоду;
  • шафи для зберігання речей;
  • пуфа або стільців, щоб створити куточок для відпочинку та доглядом за собою.
Слідуйте правилу єдності стилю та кольору. Всі елементи мають гармонійно поєднуватися між собою, формувати цілісну картину. Важливо, щоб простір не виглядав захаращеним. Краще обійтися декількома основними функціональними елементами, ніж заставляти всю площу громіздкими предметами. Наприклад, іноді треба відмовитися від приліжкових тумб та комоду. Із задачею зберігання речей відмінно впорається шафа в спальню, можна підібрати позицію на 2–3 секції. Там буде місце для розміщення одягу на вішалках, а також чимало відкритих полиць та декілька висувних ящиків. Для 1–2 осіб невеликої шафи буде достатньо.
шафа в спальню

У просторій спальні гарною ідеєю буде створення кількох функціональних куточків. Для цього використовують меблі, освітлювальні прилади, текстиль та аксесуари. Ліжко з тумбами — одна із головних зон, туалетний столик з пуфом — інша (для жінок).

У кімнаті також можна організувати куточок для роботи за письмовим столом та кріслом, невелику гардеробну із шафою, комодом і дзеркалами, місце для відпочинку та читання. Створіть кілька функціональних зон, вибирайте меблі, які формують собою цілісну картину. Не забудьте про аксесуари та текстиль.

Ліжко — ось, що важливо

Якщо ви мрієте насолоджуватися відпочинком та повноцінним здоровим сном, тоді на цьому предметі інтер’єру не варто економити. Саме ліжко формує загальний настрій кімнати, викликає бажання розслабитися та позбутися зайвих думок. Поєднайте його із загальним стилістичним оформленням, при виборі зверніть увагу на такі характеристики:
  • розміри;
  • матеріал виконання;
  • стиль;
  • додаткові можливості (ящики для зберігання білизни, підйомний механізм).
Конструкція має бути міцною, надійною та довговічною. Зверніть увагу на безпечність, чи є у продавця сертифікати якості.

«Дубок» — все, що треба для створення затишку та комфорту

Якщо вам потрібні меблі, які поєднують в собі естетичність, першокласну якість та функціональність, тоді радимо обрати товари від компанії «Дубок». Вона реалізує продукцію від наступних відомих виробників: MiroMark, VMV Holding, «Gerbor Холдинг», «БМФ», «Світ Меблів», «ВМК». Кожна позиція в каталозі — відображення свіжої дизайнерської ідеї, при втіленні якої використали якісні та безпечні матеріали, надійну фурнітуру.

Основні причини купити меблі через інтернет-магазин «Дубок»:
  • великий вибір якісних предметів інтер’єру в різноманітних стилях і кольорах;
  • безкоштовна доставка по Україні;
  • відправка меблів в дерев'яній обрешітці, що виключає появу пошкоджень під час транспортування;
  • вигідні умови кредитування та зручні способи оплати;
  • гарантія на всю продукцію;
  • послуги збірки.
На сайті компанії ви 100% підберете меблі для створення своєї ідеальної спальні, яка викликає під час експлуатації лише приємні емоції. Гарантуємо зоровий та спокійний відпочинок у такій обстановці.
Интересные новости всегда под рукой в нашем Telegram-канале
Аватар nomid Дмитрий Вовчок / nomid
Главред GolosInfo
23.06.2021 19:42 426
0.0
Комментарии: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.