Засоби захисту рослин та продуктів: ТОП популярних засобів

26.04.2020 в 22:10
552
Засоби захисту рослин та продуктів: ТОП популярних засобів
Иллюстрация / Фото: из открытых источников
В онлайн-каталозі lnzweb.com можна онлайн знайти ефективні засоби для ефективної боротьби з різними шкідниками на грядці, включаючи та гризунів.
Категорія товарів з групи інсектицидів дозволяє користуватися спеціально розробленими й випущеними ефективними хімічними препаратами, що призначені для гарантованого знищення шкідливих комах. Якщо цікавить асортимент і переваги засобів захисту культурних рослин від всіляких шкідників, рекомендується більш детально ознайомитися з засобами в ТОПі щоб зрозуміти який з них найефективніший. Кожен з них ви зможете купити на https://lnzweb.com/ru/zzr/insecticide.

Актуальний ТОП популярних засобів захисту вирощуваних рослин

1.DEFENDA Твікс

Цей вид найбільш популярного серед покупців високотоксичного інсектициду (2 клас токсичності) реалізується в упаковці з об'ємом в 10 л, у своєму складі має діючі речовини з категорій: хлорпирифос (500 г / л) і циперметрин (50 г / л). Рекомендований препарат має широкий спектр застосування, при цьому робить прямий вплив на личинок і дорослих особин на будь-яких етапах розвитку: репелентні, системно-локально, фумігантним і контактно.

2.Syngenta Актара

Цей різновид популярного та ефективного засобу захисту рослин з хімічної групи неонікотиноїди (3 клас токсичності) реалізується з фасуванням у тарі по 0,25 кг, має у своєму складі тіаметоксам (250 г / кг). Залежно від способів і норми застосування цієї речовини, термін захисту становить від 21 дня і до 2 місяців. Препарат має великий впливом і зможе ефективно знищити більше 100 видів різноманітних шкідників, включаючи й грунтових.

3.Syngenta Актеллік

Інсектицид з групи фосфорорганічних сполук (3 клас токсичності) має такі особливості:
  • Речовина дозволяє оперативно та ефективно проводити знищення величезної кількості всіляких шкідників.
  • Реалізується через профільні інтернет-магазини з фасуванням у тарі по 5 л і у своєму складі містить піріміфос-метил (500 г / л).
  • Це найбезпечніший інсектицид для людей і навколишнього середовища.
  • При цьому в складі активно діючі речовини (фумігантним і трансламінарну), які ефективно знищують всіх шкідників, яких навіть не видно неозброєним оком, засіб зупиняє розвиток кліщів.

4.DEFENDA Алфос (56%)

У продажу універсальний інсектицид реалізується у флаконах вагою в 1 кг і у своєму складі містить фосфід алюмінію (560 г / кг). Це високоефективний засіб, характеризується високу проникаючу здатність і біологічно активна, що використовується не тільки для знезараження зберігаються на складах продуктів і матеріалів, але і збереження зерна від комах і гризунів, включаючи комбікорми, фрукти, крупи, овочі й тару. В онлайн-каталозі lnzweb.com можна онлайн знайти ефективні засоби для ефективної боротьби з різними шкідниками на грядці, включаючи та гризунів.
Интересные новости всегда под рукой в нашем Telegram-канале
Аватар Nikolis Николай Лисов / Nikolis
Журналист GolosInfo
26.04.2020 22:10 552
0.0
Комментарии: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.