Будівництво торгових центрів: особливості

25.10.2020 в 15:56
389
Будівництво торгових центрів: особливості
Иллюстрация / Фото: из открытых источников
Приміщення повинні бути зручними не лише для відвідувачів ТЦ, а й для тих, хто там працює.

Ми живемо в умовах ринкової економіки і епоху масового споживання, тому не дивно, що такі об'єкти, як торгово-розважальні центри постійно будуються у великих містах. Правда, з кожним роком якість таких об'єктів, функціонал і внутрішня інфраструктура поліпшуються і це не може не радувати. Будівельні компанії проектують нові ТЦ, враховуючи досвід своїх попередників. Ми робимо роботу над помилками, щоб створити абсолютно нові інноваційні об'єкти, де враховані абсолютно всі моменти.

Що зараз важливо при будівництві ТЦ

  • Найважливіше – це проект. Саме він гарантує високу якість, надійність, безпеку об'єкта. Так, ТЦ нами будуються для того, щоб вони могли продавати, щоб збільшити прохідність. Тут при проектуванні, працюють не тільки наші інженери, а й деяку свою лепту залишають і маркетологи, які вивчають поведінкові особливості середньостатистичної людини. Завдяки цьому певним чином вибираються місця, де будуть знаходитися ескалатори, продуктові магазини, банкомати, вбиральні кімнати і т.д. На шляху до цих стратегічно важливих точок, відвідувачам ТЦ будуть потрапляти вітрини магазинів, фуд-корти, прилавки «острівців», що підвищить шанси того, що вони по дорозі що-небудь та куплять.
  • Але, збільшення продажів – не найголовніша задача проектувальників нашої команди. Потрібно ще ретельно обміркувати і спроектувати систему безпеки, пожежні та евакуаційні виходи. На жаль, в історії ТЦ були прецеденти, коли недбале ставлення до цього питання ставало причиною справжніх трагедій. Тому всім цим моментам зараз приділяється дуже важливе значення.
Будівництво торгових центрів: особливості та до кого звернутися
  • Третій важливий пункт, коли мова йде про такій важливій сфері, як будівництво торгових центрів в Харкові – це ергономіка та внутрішня інфраструктура. Наші фахівці чудово знають, що приміщення повинні бути зручними не лише для відвідувачів ТЦ, а й для тих, хто там працює адже це сотні, а іноді і тисячі людей, які проводять там по 10-12 годин. Раніше багато роботодавців нехтували зручностями для своїх співробітників, вважаючи, що це не так важливо. Але, ходити по своїх справах на кілька поверхів вище або нижче, або обідати в який-небудь комірчині – це не умови. Тому зараз на ці моменти приділяється особлива увага.

Чому треба довірити будівництво торгового центру саме нам

Ми - перевірена будівельна компанія, яка спеціалізується саме на зведенні торгових центрів та інших комерційних об'єктів такого типу з великим досвідом, портфоліо на офіційному сайті rat.net.ua, реальними прикладами робіт. Це дозволить бути впевненим в тому, що робота нами буде виконана якісно, ​​вчасно і згідно з умов, які обговорювались перед початком робіт.

Интересные новости всегда под рукой в нашем Telegram-канале
Аватар Nikolis Николай Лисов / Nikolis
Журналист GolosInfo
25.10.2020 15:56 389
0.0
Комментарии: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.