Державні закупівлі: як працює електронна система

07.04.2017 в 19:17
1409
Державні закупівлі: як працює електронна система
Иллюстрация / Фото: из открытых источников
Процедура участі в закупівлях за допомогою електронної системи дуже проста.
Сьогодні на зміну традиційним державним тендерам прийшли закупівлі за допомогою електронної системи, котра за короткий час зуміла неодноразово підтвердити свою ефективність.

Електронна система надала можливість покращити ситуацію в сфері держзакупівель і суттєво знизити ймовірність корупційних схем.

Розробники системи чітко усвідомлюють актуальні потреби ринку, це дало змогу зробити державні закупівлі доступними для всіх, а саму процедуру торгів максимально прозорою для учасників. Так наприклад веб портал державних закупівель open-tender.com.ua представляє собою просту, зручну та прозору систему електронних торгів, яка унеможливлює будь-які корупційні дії і в той же час створює рівні можливості на ринку торгівлі.

Ще донедавна учасникам тендерів доводилося збирати велику кількість різноманітних документів. Сьогодні ж процедура участі в тендері реалізується в онлайн-режимі, таким чином всі учасники мають абсолютно рівні шанси до перемоги, в свою чергу оптимальний, в кожному конкретному випадку, варіант вибирає безпосередньо система.
Варто відзначити, важливою перевагою електронної системи державних закупівель, є те, що всі тендери є максимально прозорими, це дає змогу громадськості та контролюючим органам моніторити процес публічних закупівель.
Тому не дивно, що перспективи для взаємодії з державою побачили в тому числі і міжнародні компанії, котрі до цього часу не наважувалися бути учасниками державних закупівель.

Процедура участі в закупівлях за допомогою електронної системи дуже проста. Для цього підприємцю необхідно дізнатися про початок торгів на офіційному сайті системи і подати заявку на участь. В результаті учасник який запропонував найнижчу ціну, а запропонований ним товар відповідає чинним вимогам, прописаним в тендерній документації, — отримує перемогу в тендері після чого підписує контракт.
Интересные новости всегда под рукой в нашем Telegram-канале
Аватар Rafael Rafael
Журналист GolosInfo
07.04.2017 19:17 1409
0.0
Комментарии: 1
kisuyla 11.04.2017 в 10:47
Спам
Процедура участі в закупівлях за допомогою електронної системи дуже проста. Для цього підприємцю необхідно дізнатися про початок торгів на офіційному сайті системи і подати заявку на участь
Войдите, чтобы оставить комментарий.