CRM для рекламного агентства: що слід враховувати?

27.12.2019 в 11:55
685
CRM для рекламного агентства: що слід враховувати?
Иллюстрация / Фото: из открытых источников
Для того щоб керівництво рекламного агентства і співробітники змогли отримувати своєчасно інформацію, вони можуть скористатися системою «Бітрікс 24».
Незважаючи на те, що реклама - це досить затребуваний продукт, який потрібен усім без виключення, хто пропонує широкому колу якісь товари чи послуги, новоствореним рекламним агентствам проблематично відшукати необхідну кількість клієнтів. І для того, щоб спростити цей процес, можна використовувати ефективну систему crm для рекламного агентства.

Якими особливостями виділяється CRM-система?

  1. Постійне отримання інформації. Для того щоб не тільки керівництво рекламного агентства, але і співробітники змогли отримувати своєчасно інформацію, вони можуть скористатися даною системою «Бітрікс 24». Наприклад, за допомогою CRM-системи можна отримувати дані про те, які саме роботи виконані.
  2. Постійний контроль. За допомогою даної системи можна без проблем контролювати те, яка кількість проектів реалізовано, яка кількість коштів в якості прибутку отримана. При необхідності можна підготувати рахунок, а також відправити його за допомогою електронної пошти. При цьому всі дані про те, які саме дії виконувалися, можна зберегти всередині CRM-системи.
  3. Постійний зв'язок з клієнтами. За допомогою CRM-системи можна постійно підтримувати зв'язок з постійними, а також новими клієнтами. Спеціально для цього використана унікальна IP-телефонія. Подібна функціональна можливість дає можливість забезпечити більш комфортне спілкування.
  4. Простота управління. У разі якщо керівник нечасто відвідує офіс, то йому слід скористатися ефективної CRM-системою «Бітрікс 24». За допомогою цього додатка, який встановлюється на планшет або ж смартфон, можна контролювати всі справи, а також проекти. Крім цього, можна легко керувати і відповідною клієнтською базою.
  5. Можливість командної роботи. Для того щоб безперешкодно реалізовувати найбільш складні проекти, можна за допомогою додатка всіх об'єднувати. Це дає можливість вести активні переговори, обмінюватися документами, повідомленнями. У разі необхідності можна завжди забезпечити зворотний зв'язок.

У скільки обійдеться використання CRM-системи «Бітрікс 24»?

Перед тим як скористатися даною програмою, слід ознайомитися і з ціновою політикою. Так, вартість багато в чому залежить від того, який саме пакет обраний. Наприклад, на вартість впливають такі чинники:
  • Спеціальні тарифи. Вони підготовлені для тих підприємців і бізнесменів, які тільки починають роботу.
  • Тарифи для бізнесу. В цьому випадку можна отримати доступ до спеціальних функціональними можливостями, за допомогою яких можна автоматизувати всю систему.
Додатково на вартість впливає і на:
  • Тривалість дії обраного тарифу. Наприклад, термін дії може складати від 6 до 24 місяців.
  • Використання автоматичного продовження тарифу.
  • Застосування спеціальних функціональних можливостей.
Таким чином, щоб отримати максимум користі від використання CRM-системи «Бітрікс 24», слід відповідально підходити до підбору тарифу. У разі необхідності можна отримати додаткову консультацію з боку професіоналів.
Интересные новости всегда под рукой в нашем Telegram-канале
Аватар Nikolis Николай Лисов / Nikolis
Журналист GolosInfo
27.12.2019 11:55 685
0.0
Комментарии: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.