Час для експериментів: камасутра для початківців

28.11.2017 в 12:47
1147
Час для експериментів: камасутра для початківців
Иллюстрация / Фото: из открытых источников
Усі пози, які будуть розглянуті нижче, зовсім не складні для відтворення, до того ж, кожна з них має свої переваги.
В процесі інтимної близькості дуже важливо знайти позиції, в яких ви зможете відчувати найбільшу насолоду. Кожна позиція із камасутри справляє різний ефект на партнерів. Якщо ви рідко змінюєте пози, слід почати експериментувати, щоб дізнатися, в якій із них ваші відчуття будуть найгострішими.

Усі пози, які будуть розглянуті нижче, зовсім не складні для відтворення, до того ж, кожна з них має свої переваги.

Місіонерська поза з підняттям

У цій позиції жінка лягає знизу, а чоловік — зверху. Активний партнер (чоловік) утримує вагу свого тіла, опираючись на долоні або на лікті. Для більш яскравих відчуттів пропонуємо підкласти жінці під сідниці невелику подушку. Таким чином, чоловік більш глибоко проникає і максимально стимулює точку G. Не слід експериментувати з подушкою тим жінкам, яким глибоке проникнення спричиняє дискомфорт або біль.

«Чоловік позаду»

За численними опитуваннями чоловіків, ця позиція лідирує серед інтимних вподобань представників сильної статі. Жінка стає на коліна, лікті або долоні, а чоловік опиняється позаду неї. Не дивлячись на те, що більша половина чоловіків в захваті від такої пози, деякі жінки вважають її недостатньо чутливою. Якщо ваша кохана теж такої думки, краще експериментувати з цією позицією перед великим дзеркалом, щоб ви могли бачити очі один одного.

Поза «чоловік позаду» забезпечує глибоке проникнення, а також загострює інтимні відчуття обох партнерів. Для більшої емоційності чоловік може цілувати жінці шию, або пестити її груди, а жінка — збуджувати себе пальцями чи бавитися з різноманітними іграшками.

«Наїзниця»

В такій позі легко отримувати сексуальне задоволення як чоловіку, так і жінці. Сімейні психологи та сексологи радять розважатися в цій позиції парам, які щойно починають стосунки. Чоловік повинен лягти на спину, а жінка сісти зверху на партнера. Поза «наїзниця» дає можливість жінці самостійно контролювати глибину проникнення й темп рухів. Невеличка порада для жінок, які прагнуть отримати максимум від інтимної близькості: якщо нахилитись у бік партнера, то можна посилити стимуляцію клітора. Але, обираючи цю позицію, жінка повинна бути готова до того, що партнер почне відкрито милуватися її формами й пестити «найсмачніші» частини тіла.

Якщо ви готові зробити свої інтимні стосунки ще більш гармонічними та яскравими, не бійтесь експериментів, і ви завжди зможете отримувати сексуальне задоволення й дарувати приємні відчуття своєму партнерові.
Аватар nomid Дмитрий Вовчок / nomid
Главред GolosInfo
28.11.2017 12:47 1147 0
Комментарии: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.