5 аргументів на користь нітроамофоски від компанії «Тетра-Агро»

19.08.2020 в 19:15
7151
5 аргументів на користь нітроамофоски від компанії «Тетра-Агро»
Іллюстрація / Світлина: tetra-agro.com.ua
Нітроамофоска-М — є одним з найбільш ефективних добрив, оскільки дозволяє за один раз вносити відразу кілька компонентів.

1. Багатокомпонентне добриво

Нітроамофоска-М — комплексні добрива від вітчизняного виробника ТОВ «Тетра-Агро». Це добриво складається з трьох основних для життєдіяльності рослин елементів: азот, фосфор і калій. Є одним з найбільш ефективних добрив, оскільки дозволяє за один раз вносити відразу кілька компонентів. Добриво використовується під всі види сільськогосподарських та садових культур.

2. Високий вміст поживних речовин

Вміст поживних елементів у загальній масі високе і становить понад 50%, що дозволяє використовувати мінімальну дозу внесення добрива, знижуючи тим самим витратну частину при виробництві сільгосппродукції, і забезпечуючи значну прибавку врожаю.

3. Висока засвоюваність

Наявні речовини тут водорозчинні, тому для рослин засвоюваність цього добрива надзвичайно висока. Нітроамофоска від компанії «Тетра-Агро» є висококонцентрованим безбаластним добривом і містить лише ті елементи, котрі необхідні рослині.

4. Кілька періодів і способів внесення

Вноситься в ґрунт восени й навесні як основне добриво. Бажано вносити міндобриво навесні, коли рослини знаходяться на самому початковому етапі свого розвитку та активно засвоюють елементи живлення, а нітратна форма азоту не встигає вимитися в шари ґрунту, розташовані нижче рівня залягання кореневої системи рослин. Причому навесні нітроамофоску можна вносити як перед посівом, так і безпосередньо при посіві культур.
добрива

Також даний вид добрива може використовуватися для позакореневого підживлення, що забезпечує живленням протягом усього вегетаційного періоду і при ферригаціі спільно з поливною водою, оскільки нітроамофоска є водорозчинним добривом.

5. Оптимальне співвідношення наявних речовин

Це гранульоване добриво, склад якого максимально підлаштований до різних типів ґрунту в Україні та до різних сільськогосподарських культур (деталі: https://tetra-agro.com.ua/products/nitroamofoska_m). Рівень насичення мінералами дозволяє широко використовувати міндобриво в сільськогосподарській діяльності. Так, з урахуванням строків і доз внесення дану нітроамофоску від компанії «Тетра-Агро» можна застосовувати на всіх типах ґрунтів.

Завдяки комплексному впливу складових елементів на рослини відбувається:
  • збільшення поживної цінності продукції;
  • збільшення якості та кількості врожаю;
  • підвищення стійкості до захворювань і адаптація до несприятливих кліматичних умов;
  • збільшення термінів зберігання врожаю.
Нітроамофоска негігроскопічна й не злежується при тривалому зберіганні. НЕ вибухонебезпечна та НЕ вимагає додаткових умов перевезення.
Интересные новости всегда под рукой в нашем Telegram-канале
Аватар nomid Дмитрий Вовчок / nomid
Главред GolosInfo
19.08.2020 19:15 7151
4.8 // 4
Комментарии: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.