Де знайти дешеві скляні вази високої якості?

16.01.2018 в 19:02
1816
Де знайти дешеві скляні вази високої якості?
Иллюстрация / Фото: из открытых источников
Всі вази Mazhura розділені на серії, що дозволяє купити вази для квітів скляні з однієї колекції
У кожному домі знайдеться місце для красивої вази. Нерідко нам дарують квіти або ми купуємо букет самі для того, щоб прикрасити і доповнити домашній інтер'єр.

Останнім часом великою популярністю користуються вази різної форми з прозорого скла.

Такий попит скляна ваза отримала завдяки незаперечним позитивним якостям:
  • універсальність — підійде під будь-який дизайн і колірну гаму приміщення;
  • простота в догляді і експлуатації — вазу легко мити, деякі моделі навіть припускають можливість очищення в посудомийній машині;
  • широкий спектр застосування — використовуються не тільки вдома, а й у комерційний цілях;
  • доступна ціна за товар відмінної якості — навіть дешеві скляні вази прослужать Вам довго і будуть радувати своєю красою;
  • багатий асортимент продукції.
купити скляну вазуЯкщо ми переконали Вас у раціональності придбання скляної вази, то обов'язково відвідайте інтернет-магазин Mazhura.com.ua. Коротко про виробника можна сказати, що це перший український бренд, який спеціалізується на виробництві високоякісних посудних виробів різного напрямку. Заводи концерну розташовані в Італії, Ірані та Україні.

Переконайтеся у високій якості товарів, прочитавши відгуки покупців. Особливу увагу виробник приділяє виготовленню різноманітних скляних ваз. Виробник пропонує замовити вази скляні оптом чи вроздріб з доставкою по всій Україні: Київ, Львів, Харків, Одеса, Дніпро та ін. Кожному клієнту гарантований індивідуальний підхід та професійне обслуговування.

Які моделі представлені в каталозі Мажура:

  1. Класичні високі моделі. Це можуть бути овальні вази Floral або вази в формі циліндра Vial. Вони чудово підійдуть для квітів на довгих стеблах, таких як троянди, гладіолуси, лілії.
  2. Окремо представлені вази для оформлення кенді барів. Це моделі в формі коньячних келихів, кулі, на ніжках. Купити скляну вазу для Canday bar від ТМ Мажура рекомендуємо оптом за найвигіднішими цінами.
  3. Окрему категорію складають декоративні вази. Їх часто використовують і не за прямим призначенням. Наприклад, скляна ваза Drop стане відмінним предметом декору в інтер'єрі, якщо наповнити її кольоровими камінцями або піском. У новорічний період це можуть бути тематичні декорації.
Всі вази Mazhura розділені на серії, що дозволяє купити вази для квітів скляні з однієї колекції. Таким чином, Вам вдасться створити гармонійний і продуманий дизайн в інтер'єрі.
Интересные новости всегда под рукой в нашем Telegram-канале
Аватар nomid Дмитрий Вовчок / nomid
Главред GolosInfo
16.01.2018 19:02 1816
0.0
Комментарии: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.