Дитяче автокрісло: особливості та правильний вибір

05.04.2018 в 16:25
5699
Дитяче автокрісло: особливості та правильний вибір
Иллюстрация / Фото: из открытых источников
Поряд з дитячим ліжечком, автокрісло, як правило, є однією з перших покупок майбутніх батьків
Одне з найважливіших завдань, у ролі батьків, полягає у забезпечені безпеки дитини під час їзди на автомобілі. У перші роки життя дітки потребують велику кількість пристосувань для комфортного життя, але жодне не таке важливе, як дитяче автокрісло. Для того, щоб транспортувати дитину додому з лікарні або перенести її в сімейний автомобіль необхідна автолюлька.

Поряд з дитячим ліжечком, автокрісло, як правило, є однією з перших покупок майбутніх батьків. Автокрісла підпадають під власні закони та правила безпеки, які змінюються, як тільки ваша дитина росте. На кожному етапі розвитку вашої дитини потрібно мати певне уявлення про те, що ви шукаєте.

Оскільки це вкрай важлива покупка, важливо враховувати час, щоб знайти потрібне автокрісло для своєї дитини. З такою кількістю різних бустерів для дітей на ринку, багато батьків вважають це надзвичайним завданням. Дізнайтеся більше про різні типи і функції та прийміть рішення купити дитячі автокрісла — mybuy24.net, щоб задовольнити потреби вашого малюка.

Види та розміри автокрісел

Існує декілька груп автокрісел, які залежать від положення дитини та розміру крісла.

автокрісло

Велика кількість крісел для дітей об’єднуються у більш ніж одну групу та коригуються, коли дитина зростає. Наприклад:

  • Група 0+ та 1 звернені назад, доки дитина не перевищує 9 кг, а потім звернені вперед, а деякі — звернені назад, доки дитина не досягне 18 кг.
  • Група 0+, 1 і 2 (які не дуже поширені) звернені назад до 18 кг, а потім повертаються вперед (від 9 кг).
  • 1, 2 і 3 групи звернені вперед. Для дітей використовується ремінь або ударна подушка доти, доки дітки не досягають 15 кг, а потім застосовується ремінь для автомобіля, який забезпечує захист дитини.
  • Група 2 і 3 — бустери з високими спинками, дитина фіксується за допомогою ременя безпеки.
Варто пам’ятати, що діток необхідно перевозити лицем проти руху якомога довше, і цього потрібно дотримуватися мінімально до одного року, поки шия малюка не зміцніє і він не навчиться добре сидіти.

Цілком зрозуміло, що ви хочете знати, яке автокрісло є найбезпечнішим. Варто зазначити, що всі автокрісла, які знаходяться на ринку, були протестовані та затверджені за поточними стандартами безпеки. Оскільки технології безпеки постійно розвиваються, найголовніше, що ви можете зробити, це купити нове автокрісло

Хороше автокрісло — це те, яке комфортне для вашої дитинки, пристосоване до автомобіля, легко встановлюється та використовується. І пам’ятайте належне використання автокрісел допомагає захистити дітей.
Интересные новости всегда под рукой в нашем Telegram-канале
Аватар nomid Дмитрий Вовчок / nomid
Главред GolosInfo
05.04.2018 16:25 5699
2.8 // 89
Комментарии: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.