Фрезерний верстат по дереву: будь-які форми по плечу

24.04.2017 в 19:30
1016
Фрезерний верстат по дереву: будь-які форми по плечу
Иллюстрация / Фото: из открытых источников
Купити фрезерний верстат в інтернет-магазині деревообробних верстатів Промстанок, доступні ціни, доставка по Україні.

Фрезерний верстат відноситься до великої групи обладнання, призначеної для обробки дерева і металу. Принцип дії полягає в обертанні закріпленої в шпинделі фрези, яка здійснює обертальний рух щодо закріпленої на столі заготовки, яка пересувається прямолінійно або криволінійно. Управління таким обладнанням здійснюється вручну, автоматизовано або за допомогою комп'ютерних програм.

Фрезерний верстат по дереву визнаний професіоналами і умільцями одним з універсальних і найбільш затребуваних пристроїв в деревообробній промисловості. З його допомогою виробляють різноманітні фасонні деталі з дерева порід різної твердості, здійснюють площинне фрезерування і обробку різних фігурних профілів, об'ємне фрезерування виробів і деталей.

Деревообробні фрезерні верстати відносяться до високотехнологічного обладнання, тому повинні відповідати ряду вимог:

  • Надійність опори обладнання;
  • Надійність та міцність конструкцій;
  • Наявність пазів або ручок для транспортування;
  • Наявність пиловідсмоктувача або патрубків для пилососу;
  • Додаткові пристосування для вимірювання.

Незважаючи на безпеку обладнання, оператор повинен пам'ятати, що верстат працює на дуже високих оборотах, а ріжучий інструмент знаходиться в безпосередній близькості від людини. Тому дотримання обережності при роботі має стати першим правилом.

Різновиди фрезерних верстатів по дереву

Сучасна промисловість пропонує велику кількість різноманітних агрегатів. Тому можна купити фрезерний верстат по дереву, який буде найбільш відповідати вашим потребам:

  • ручної: підходящий варіант для домашній умільців, оскільки коштує відносно дешево, має компактні розміри, а кількість виконуваних функцій досить різноманітно;
  • копіювально-фрезерний: можливість створювати точні копії різноманітних складних деталей і контурів;
  • токарно-фрезерний: проста обробка багатогранних, круглих і інших деталей;
  • верстати з ЧПУ: сучасне обладнання з комп'ютерними чіпами, що застосовується на великих спеціалізованих підприємствах через їх високу вартість.

У нашому інтернет-магазині можна замовити і купити фрезерний верстат по дереву з доставкою різними транспортними компаніями по всій Україні. У нас є все - від великих агрегатів до найменших деталей, тому щодня наші відправлення виїжджають з Києва до Львова, Суми, Харків та інші міста країни. З нами не тільки вигідно, але ще і максимально зручно

Ближче з фрезерувальними версатами по дереву ви можете ознайомитись в інтернет-магазині Промстанок:
 

Интересные новости всегда под рукой в нашем Telegram-канале
Аватар nomid Дмитрий Вовчок / nomid
Главред GolosInfo
24.04.2017 19:30 1016
0.0
Комментарии: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.