Як правильно обрати косметику для догляду за шкірою тіла та обличчя?

16.05.2019 в 12:26
538
Як правильно обрати косметику для догляду за шкірою тіла та обличчя?
Иллюстрация / Фото: из открытых источников
Підходити до вибору косметики потрібно вкрай уважно, намагаючись не зробити помилок, про які потім доведеться пошкодувати.
Сьогодні нав'язлива реклама по телебаченню і в інтернеті постійно закликає нас придбати чудодійний косметологічне засіб, який, за словами виробників, дозволить в лічені дні зробити покупця цього продукту красивіше і молодше.

Звичайно, яка людина, а тим більше жінка, зможе встояти перед такою пропозицією? При цьому слід розуміти, що, нажаль, сьогодні на ринку присутня велика кількість неякісного та контрафактного товару, який може виявитися навіть шкідливий для шкіри людини. Саме тому підходити до вибору косметики потрібно вкрай уважно, намагаючись не зробити помилок, про які потім доведеться пошкодувати.

Коротко у даній статті та більш детально тут мова піде про те, яким чином слід вибирати косметику для догляду за шкірою тіла, обличчя та волосся. Це дозволить читачеві здійснювати вибір, орієнтуючись на отримані знання, а не красиві етикетки.

Догляд за шкірою обличчя і тіла - в чому різниця

Отже, перше, що потрібно знати дівчині або жінці, яка планує закупитися косметикою, це загальні поняття про догляд за шкірою. Адже далеко не кожна представниця прекрасної статі може розібратися в тому, чим відрізняються різні косметологічні засоби.

Перш за все треба визначити, у чому відмінності між засобами, які призначені для обличчя або тіла. Відразу потрібно сказати про те що, на думку фахівців, принципової різниці між такими засобами немає. Продукт повинен вибиратися виходячи з типу шкіри конкретної людини. Саме тому перше, що потрібно зробити покупчині, це розібратися, якому типу відповідає її шкіра. Це і є головне правило вибору косметики для догляду за шкірою.

Косметика для обличчя

Фахівці в області косметології виділяють чотири типи шкіри обличчя, які зустрічаються з більшою або меншою частотою, а саме:
  • суха;
  • жирна;
  • змішана;
  • проблемна.
Визначивши, до якого типу відноситься її шкіра, жінка далі може вирішувати, засіб з яким складом інгредієнтів кращим чином підійде для неї. Так, наприклад якщо шкіра суха, то в такому випадку потрібно купувати продукт, який містить спеціальні масла. У випадку з жирною шкірою бажано придбати засіб, до складу, якого входить цинк. Якщо ж шкіра комбінована, в такому випадку можна купувати крему і маски з комбінацією різних елементів.

Засоби для тіла

Вибирати косметику для тіла ще простіше, ніж для обличчя, так як більшість людей мають ту шкіру, яка відноситься до нормального типу. Тому в більшості випадків підійде якісний зволожуючий засіб.
Интересные новости всегда под рукой в нашем Telegram-канале
Аватар Nikolis Николай Лисов / Nikolis
Журналист GolosInfo
16.05.2019 12:26 538
0.0
Комментарии: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.