Корм для котів: як зробити корисний вибір?

22.08.2020 в 15:35
627
Корм для котів: як зробити корисний вибір?
Иллюстрация / Фото: из открытых источников
Правильне харчування вашої кішки - основа її міцного здоров'я і життєвих сил.
У котів різні потреби. Одна з найважливіших - це їжа. Правильне харчування вашої кішки - основа її міцного здоров'я і життєвих сил. Як турботливий хазяїн, ви хочете дати своєму вихованцеві все необхідне для здорового життя, тому ви, ймовірно, шукаєте відповідь на одвічне питання: який корм для кішок купити?

Вибір корму

При цьому коти можуть бути розбірливими. Вони часто звикають до однієї їжі і ниють, коли вміст їх миски виявляється не таким, як вони очікували. Однак іноді ситуація змушує до такої зміни - кішки дорослішають, змінюється їх потреба в певних інгредієнтах, змінюється їх стан здоров'я.

Подібні сумніви є у багатьох котовласників. В цьому немає нічого дивного, адже на ринку з'являються нові бренди, як гриби після дощу, що пропонують різні види котячих ласощів. Сухе, вологе, домашнє, спеціалізоване і додаткове харчування - вибір величезний.

Кожній кішці необхідно правильне харчування

Правильний сухий корм для котів надзвичайно важливий - він піклується про здоров'я кішки, а також виконує важливі профілактичні функції - у кішки, яку годують правильно, менше шансів захворіти. Роль дієти в профілактиці здоров'я важко переоцінити.

Хороший корм для кішок дозволить вам задовольнити всі потреби улюбленця. Це дасть вам здорового і щасливого кота, з яким ви зможете приємно проводити час. Вам не доведеться турбуватися про те, що він не отримає те, що потрібно, або про те, що він захворіє через неправильне харчування.
 
Корм для котів: як зробити корисний вибір?

Корм для котів - види і характеристики

Хороша їжа, незалежно від її типу, - це їжа з природним складом. У якісному кормі для кішок м'ясо займає одне з перших місць в списку інгредієнтів. Також варто звернути увагу на додавання овочів - джерела клітковини і вітамінів.

Найпопулярніші види корму - це сухий і вологий корм. Нижче наведено їх короткі характеристики:
  1. Сухий корм. Цей корм має форму маленьких твердих гранул. Сухий корм відрізняється низькою вологістю, тому не забувайте завжди забезпечувати кішку свіжою водою. Сухий корм - це повноцінний корм, який забезпечує кішку всіма поживними речовинами, що підтримують її гармонійний розвиток. Завдяки сушінні поживні речовини довше зберігають свою цінність, і продукти не потрібно зберігати в холодильнику.
  2. Вологий корм. Вологість може досягати 80%. За консистенцією вони нагадують самий натуральний корм для кішок - сире м'ясо. Вологі продукти бувають різних форм - по консистенції вони можуть нагадувати паштет або консерви. Ви також знайдете продукти, що містять цілі шматки м'яса або риби.


 
Интересные новости всегда под рукой в нашем Telegram-канале
Аватар Nikolis Николай Лисов / Nikolis
Журналист GolosInfo
22.08.2020 15:35 627
0.0
Комментарии: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.