Кухонні витяжки Franke: гармонійне поєднання якості та стилю

27.03.2018 в 23:42
934
Кухонні витяжки Franke: гармонійне поєднання якості та стилю
Иллюстрация / Фото: из открытых источников
На відміну від аналогів, кухонні витяжки Franke мають декілька переваг.
Сучасну кухню неможливо уявити без функціональної та водночас потужної витяжки. Варто відзначити, саме від технічних характеристик витяжки залежить те, наскільки ефективно з кухонного приміщення будуть відведені запахи й пара, від приготування їжі.

Кухонні витяжки Franke відмінно справляються з поставленими завданнями й одночасно тонко доповнюють дизайн інтер’єру кухні, тому не дивно, що вони стали вибором багатьох людей, котрі високо цінують бездоганність в кожній деталі. Сьогодні кожен охочий може купити витяжки у Львові на сайті https://franke-partner.com.ua/ua/vytjazhki й на власному досвіді переконатися у правильності свого вибору.

Моделі кухонних витяжок Franke мають відмінності в дизайні, а також у функціональних можливостях тому перед тим як купити витяжку необхідно визначитись з вимогами, які ви перед нею ставите, від цього аспекту буде залежати кількість режимів роботи, а також наявність додаткового оснащення.
Зверніть увагу, всі моделі кухонних витяжок Franke оснащені змінними вугільними фільтрами, зі спеціальним датчиком, який проінформує власника про необхідність їх заміни.
Завдяки функції затримки вимикання вентилятор пристрою вмикається в автоматичному режимі через 30 хвилин роботи. Також при необхідності можна вибрати режим безперервної вентиляції це дозволить регулярно підтримувати чисте повітря на кухні. У свою чергу система «Easy-Fit System» гарантує простий та швидкий монтаж, а також можливість регулювання витяжки за висотою й горизонтальним розміщенням.
Для більшої зручності рекомендується придбати моделі з пультом керування, цифровим дисплеєм й сенсорним управлінням.

На відміну від аналогів, кухонні витяжки Franke мають декілька переваг. Завдяки широкому модельному ряду кожен покупець має можливість підібрати оптимальний варіант, у відповідності з особливостями кухонного дизайну і параметрами приміщення.

Знижені показники рівня шуму забезпечують комфорт господині під час приготування їжі, тоді як високоякісні матеріали корпусу, гарантують стійкість до деформування та негативного впливу корозії. Також необхідно акцентувати увагу на високій енергоефективності витяжок Franke, - економні галогенові лампи споживають мінімальну кількість електроенергії.

В інтернет-магазині franke-partner.com.ua на придбану продукцію надається офіційна гарантія від виробника, таким чином кожен охочий може придбати високоякісну кухонну техніку від легендарного швейцарського виробника Franke за доступними цінами.
Интересные новости всегда под рукой в нашем Telegram-канале
Аватар Rafael Rafael
Журналист GolosInfo
27.03.2018 23:42 934
0.0
Комментарии: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.