Особливості POD-системи: переваги, основні правила використання та вибір рідини для ПОД-систем

27.08.2023 в 00:39
734
Особливості POD-системи: переваги, основні правила використання та вибір рідини для ПОД-систем
Иллюстрация / Фото: из открытых источников
За останні кілька років POD-системи стали користуватися особливою популярністю завдяки багатьом перевагам.

Прогрес не стоїть на місці, тому масивні вейпи стають все компактнішими, потужнішими, з'являються функції, деякі з яких можна навіть назвати зайвими. Великий попит мають такі товари, як POD-системи – компактні пристрої, що складаються з акумулятора і картриджа. Картридж виконує дві функції – є як ємністю для рідини, так і камерою випаровування. Конструкція закрита – акумулятор нерозбірний, а картридж перезаправляється. Для нього слід обирати правильні рідини для под-систем, опираючись на особисті вподобання.

Види рідин

Найчастіше поди заправляються рідиною із сольовим нікотином. Це пов'язано з тим, що він має низький рівень ТХ, завдяки чому немає різкого впливу на трахею. Користувач може суттєво збільшити міцність рідини та скоротити кількість тяг, не погіршивши при цьому відчуття від процесу куріння. Зустрічаються системи, заправлені класичним лужним нікотином, а хтось – заправляє їх безнікотиновою рідиною, це теж цілком допустимо.

Смак у рідини ви можете обрати будь-який:

  • ягідний;
  • фруктовий;
  • смак різних смаколиків та напоїв.

Є рідини з моно смаком, а також різні мікси. Останні можна створити й самостійно, просто зміщуючи декілька рідин.

Переваги POD-систем

До переваг можна віднести наступне:

  • Невеликі розміри та маленька вага – це дозволяє носити пристрій хоч у невеликій жіночій сумочці, хоч у кишені.
  • Принцип сигаретної затяжки.
  • Максимально просте використання.
  • Можливість експериментувати зі смаками.

Але деякі пристрої не дозволяють регулювати потужність. Також варто зазначити, що ціна як на саму систему, так і рідини до неї відносно висока.

Особливості POD-системи: переваги, основні правила використання та виб

За останні кілька років POD-системи стали користуватися особливою популярністю завдяки багатьом перевагам. POD-системи – це оптимальний вибір для тих, хто хоче відмовитись від використання звичних сигарет. Вони прості у використанні, не вимагають спеціальних навичок в обслуговуванні та дозволяють вгамувати нікотиновий голод за 3 – 4 тяги. Завдяки цьому витрата рідини мінімальна.

Купити рідини для підсистем можна у спеціалізованих магазинах, де досвідчений консультант підбере її з урахуванням ваших смакових та ароматичних уподобань. Щоб обирати товар серед широкого асортименту, варто відвідати інтернет. Саме тут ви знайдете продукцію від різних брендів та з різними, навіть екзотичними смаками.

Интересные новости всегда под рукой в нашем Telegram-канале
Аватар Nikolis Николай Лисов / Nikolis
Журналист GolosInfo
27.08.2023 00:39 734
5.0 // 5
Комментарии: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.