Особливості вибору новобудов

18.05.2018 в 15:09
741
Особливості вибору новобудов
Фото: з відкритих джерел
Наше століття — століття високих технологій, завдяки цьому завжди можна пошукати інформацію про запропоновані новобудови в інтернеті
Якщо ви збираєтеся придбати квартиру в новобудові, вам потрібно вивчити величезну кількість інформації, адже це відповідальний крок, який дуже важливий для вас та вашої родини. Ви можете звернути увагу на рекламу, якою рясніють стіни станцій метро та білборди, не пропускати повз вуха рекламу про нове житло, про яке говорять по радіо. Тому що наше століття — століття високих технологій, завдяки цьому завжди можна пошукати інформацію про запропоновані новобудови в інтернеті. Так ви не тільки дізнаєтеся про вже готові до продажу квартири, а й вислухаєте думки таких же покупців, як ви, дізнаєтеся про все «зсередини». Єдиний мінус — ви повинні вірити у суб'єктивну думку користувачів інтернету.

Визначаємося з критеріями нового житла

Наступний крок — чітко визначитися з вашими потребами, та вирішити такі питання як:
  • Розташування квартири — адже надзвичайно важливо, чи далеко буде розташовуватися ваше нове житло від лінії метро, ​​чи є неподалік паркова зона або водойми, як близько знаходяться школа або дитячий садок. Щоб дізнатися все це, найкраще звернутися в офіс забудовника.
  • Характеристики квартири — поверх, площа квартири та кількість кімнат, висота стель, сторона, на яку виходять вікна та багато іншого. Ви повинні переконатися, що житло, яке ви вибираєте, надійне та зручне щоб проживання не завдало вам дискомфорту.
  • Матеріальна сторона — вартість квадратного метра та можливість покупки в кредит, адже житло коштує недешево та не завжди на руках вся сума, яку потрібно внести за квартиру. До речі, не варто забувати про відповідність ціни з районом розташування квартири. Адже житло в екологічно чистих «елітних» районах з прекрасними пейзажами за вікном буде коштувати набагато більше, ніж квартира на загазованій ділянці неподалік від заводу або поруч з галасливими залізницями.

І ось, якщо вся необхідна інформація зібрана, ви можете прийняти зважене рішення та відправитися безпосередньо до ріелтора в офіс. Там, орієнтуючись на надані дані, професіонали зможуть запропонувати вам відповідні варіанти, які напевно будуть відповідати всім вашим запитам.

Яку квартиру вибрати?

Як тільки ви визначитеся з бюджетом та локацією, можна сміливо вибирати конкретний об'єкт, та кількість кімнат. Про що повинен знати ще майбутній інвестор:
  • Однокімнатні квартири набагато швидше окупаються. Однак цей варіант стосується економ-класу.
  • Якщо плануєте поселити сім'ю з дітьми, хорошим варіантом буде двокімнатна квартира.
  • Уважно вивчіть житловий комплекс. Для тих, хто планує відразу отримувати прибуток, потрібно вибирати апартаменти з останньої черги.
Сьогодні вибрати новобудову у Львові допоможе сайт оголошень DOM.RIA. Нерухомість представлена ​​в різних категоріях та сортується за рахунок фільтрів. Робота з професіоналами допоможе уникнути зустрічі з шахраями. Кожна пропозиція на сайті перевіряється вручну. Можна відразу вивести на екран виключно оголошення від комерційних організацій. У будь-якому випадку кожен користувач перевіряється модераторами: сумнівні пропозиції блокуються та видаляються назавжди.

Ремонт в сусідніх квартирах

Одною з незручностей для новоселів можуть виявитися наслідки від ремонтних робіт сусідніх квартир. Це виражається в щоденному шумі від перфораторів, стукотів молотків, вереску болгарок. Бруд та пил може бути не тільки біля під'їзду в переповнених контейнерах, а й проникати в особисту відремонтовану квартиру.

На останок хочеться сказати що основним плюсом новобудови є, безсумнівно, її чиста історія. Купуючи житло у забудовника, нема потрібності перевіряти історію та юридичну чистоту квартири, обчислювати ймовірність появи спадкоємців або вивчати правильність переходів права в минулих перепродажах.
Интересные новости всегда под рукой в нашем Telegram-канале
Аватар nomid Дмитрий Вовчок / nomid
Главред GolosInfo
18.05.2018 15:09 741
0.0
Комментарии: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.