Поєднання кольорів лаку для нігтів

25.02.2018 в 12:41
2646
Поєднання кольорів лаку для нігтів
Иллюстрация / Фото: из открытых источников
Які кольори найкраще поєднуються в манікюрі, опис всій найпопулярніших кольорів та відтінків
На сьогоднішній день існує величезна кількість найрізноманітніших відтінків лаків для нігтів, які приємно радують як шанувальниць класики, так і тих, хто любить яскраві кольори. Але останнім писком моди можна назвати поєднання декількох відтінків в одному манікюрі.

Зараз багатобарвний манікюр дійсно в тренді. Але для того, щоб він вийшов красивим, потрібно вміти органічно поєднувати між собою відтінки. Якщо ви не вмієте комбінувати кольори, то ця стаття стане вам у нагоді. Давайте розглянемо, як правильно «подружити» різні і несхожі один на одного тони в одному манікюрі.

Тонкощі поєднання кольорів у манікюрі

Для тих, хто сам не може зорієнтуватися і комбінувати між собою відтінки, створюючи двоколірний манікюр, спеціально придумана таблиця поєднань. Зараз ми розглянемо, як потрібно комбінувати між собою різні відтінки, щоб красиво нафарбувати свої нігтики.

Білий

Зараз в тренді нігті білого кольору. Але на основі цього базового відтінку можна створити цікавий манікюр, доповнивши його будь-яким кольором. Білий — це універсальний відтінок, який буде чудово поєднуватися з багатьма іншими, але найкраще до нього підходять такі відтінки, як синій, чорний та червоний.

Червоний

Фатальний червоний люблять багато дівчат. Але цей благородний колір досить примхливий і безпрограшно виглядає тільки в поєднанні з класичними: чорним, сірим або білим. Найцікавіші ідеї червоного манікюра дивіться за посиланням http://krainau.com/krasa/chervonyi-manikiur.html.

Томатний

Цей відтінок червоного складніший. Його можна доповнити вставками пісочного, м'ятного або сірого кольору. Хоча поєднання не здаються очевидними на перший погляд, результат виглядає цілком органічно.

Блакитний

Всі відтінки синього і блакитного на сьогоднішній день в тренді. Наймодніший з них — бірюзовий. Він напрочуд добре поєднується з відтінками червоного, фіолетового та темно-рожевого.

Класичний блакитний тон можна доповнити коричневим, рожевим, білим або жовтим в залежності від того, який манікюр ви хочете в результаті отримати. За тим же принципом можна поєднувати і темно-синій лак з іншими кольорами. Тільки замість рожевого беріть колір фуксії, замість жовтого — охристий, а світло-коричневий замініть шоколадним. Ідеї синього манікюру можна переглянути тут http://krainau.com/krasa/synii-manikiur-ta-poiednannia.html.

Чорний

Це ще один базовий колір, який добре виглядає в поєднанні з різними відтінками. Найкраще він «дружить» з білим, рожевим, червоним або фіолетовим кольорами.

Сірий

Продовжуючи тему ахроматичних кольорів, не можна не згадати і сірий. Він добре поєднується з тими кольорами, які погано виглядають в комбінації один з одним. Сіро-рожевий, сіро-блакитний або сіро-чорний виглядають ефектно на нігтиках різної довжини і форми.

Бежевий

Ще один нюдовий колір — бежевий. Його можна спокійно поєднувати з іншими пастельними кольорами, а також з різними відтінками рожевого або класичними тонами.

Жовтий

Цей відтінок виглядає досить неординарно. Його можна комбінувати з відтінками синього або фіолетового. Також вдало виглядають жовто-чорні і жовто-сірі нігтики. Більш цікавий лимонний відтінок буде красиво виглядати з червоним або «шоколадним» кольорами.
Якщо вам подобаються більш світлі тони жовтого, їх можна комбінувати з блідо-червоним, світло-синім або коричневим тонами. А золотистий відтінок або навіть популярний на сьогоднішній день металік можна комбінувати з блакитним або вишневим.

Рожевий

Цей «дівочий» тон можна поєднувати з такими яскравими відтінками, як бірюзовий, аквамариновий і м'ятний. Це виглядає дуже мило, і такий манікюр підійде здебільшого молодим дівчатам.

Також варто звернути увагу на більш глибокий підтон — фуксію. Його можна поєднувати з коричневими, шоколадними, білими і сірими відтінками.

Коричневий

Цей колір, на перший погляд, багатьом здається занадто нудним. Але якщо поєднувати його з пастельними або рожевими відтінками, то він заграє новими фарбами.

Помаранчевий

Руді відтінки цікаво виглядають з рожевими та блакитними тонами. Також можна впевнено доповнювати такий лак класичними фарбами.

Зелений

Світлі відтінки зеленого — це такі весняні кольори, які добре поєднуються з іншими відтінками. Це може бути рожевий, синій або золотисто-коричневий.

Більш глибокий оливковий відтінок можна доповнити «апельсиновим» відтінком або всіма тонами коричневого і чорного.
Базовий зелений тон добре виглядає на тлі жовтого, кремового, коричневого, сірого та всіх пастельних тонів.

Фіолетовий

Загадковий фіолетовий відтінок дуже багатий і багатогранний. Тому його потрібно акуратно використовувати в багатобарвному манікюрі. Бажано, щоб він був основою, а інші кольори тільки додатковими. Добре з фіолетовим виглядають золотисті, сірі та бірюзові відтінки.

В цілому, всі ці правила — здебільшого, рекомендації. Якщо ви зумієте поєднувати між собою інші відтінки так, щоб це виглядало органічно, то творіть!
Интересные новости всегда под рукой в нашем Telegram-канале
Аватар nomid Дмитрий Вовчок / nomid
Главред GolosInfo
25.02.2018 12:41 2646
0.0
Комментарии: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.