Причини популярності і особливості кредитного порталу Манівео

23.05.2019 в 12:00
649
Причини популярності і особливості кредитного порталу Манівео
Иллюстрация / Фото: из открытых источников
На сьогоднішній день потреба в онлайн кредитуванні зростає.
На сьогоднішній день потреба в онлайн кредитуванні зростає. При цьому чинними кредитними пропозиціями користуються не тільки студенти, а й пенсіонери, що працюють. При цьому в більшості випадків люди вибирають саме манівео.

Ключові особливості онлайн порталу кредитування

  • Максимально швидкий розгляд заявки. Як правило, заявка на даному сайті розглядається автоматично. У рідкісних випадках з людиною зв'язуються оператори, якщо є необхідність в тому, щоб уточнити певні дані.
  • Вигідна пропозиція. У разі якщо людина оформляє кредит вперше на манівео, то може отримати його під дійсно вигідний відсоток - 0,01%. При цьому період кредитування становить тридцять днів.
  • Для того, щоб безперешкодно оформити кредит, необхідно надати наступні документи: паспорт, а також ІПН. Що ж стосується інших документів, наприклад, для підтвердження доходів, то потреби в них немає.
  • Скористатися послугами кредитної організації можуть навіть ті люди, які не є активними користувачами сервісу, а також не мають вклади або ж інші заощадження.

Що слід визначити до того моменту, як буде оформлений кредит?

Перед тим як скористатися послугами даного кредитного сервісу, фахівці рекомендують визначитися з такими параметрами:
  • Період кредитування, а також необхідну суму. Так, в перший раз людина може отримати 5 000 гривень на місяць. При цьому необов'язково брати всю суму. Для того щоб надається сума була збільшена, слід періодично і активно користуватися послугами даного сервісу.
  • Правильно заповнити анкету. Щоб кошти кредитної організацією були надані, слід правильно і грамотно заповнити анкету. У неї слід внести особисті дані, дані про роботу і місце проживання. Крім цього, слід прикріпити і платіжну карту, на яку в подальшому будуть перераховані кошти.
  • Кредитний сервіс відрізняється від фінансових установ тим, що потреби в підтвердженні платоспроможності немає. Так, достатньо заповнити відповідні графи, а також ввести реальні дані, що стосуються роботи, а також заробітної плати. Обов'язково потрібно враховувати той факт, що кошти доведеться в кінці місяця повертати, тому перебільшувати заробітну оплату не потрібно. Тільки за умови, що все буде заповнено грамотно, людина може розраховувати на отримання кредиту.
Интересные новости всегда под рукой в нашем Telegram-канале
Аватар Nikolis Николай Лисов / Nikolis
Журналист GolosInfo
23.05.2019 12:00 649
0.0
Комментарии: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.