Професійна відеозйомка від «LANET PRODUCTION»

21.10.2021 в 18:55
809
Професійна відеозйомка від «LANET PRODUCTION»
Иллюстрация / Фото: из открытых источников
Студія LANET PRODUCTION — це творчий колектив, який займається створенням креативного, яскравого, захопливого контенту.
Сучасні технології дозволяють жити комфортно не лише тут і зараз, але й заглядати в минуле та дарувати спогади в майбутнє. Кілька сотень років тому люди не могли показати важливі події наступним поколінням, а ми можемо. За допомогою відеозйомки. Так, відео з виставки, конференції або урочистого відкриття закладу ми маємо можливість зберегти на пам'ять на довгий час. Якщо ви хочете мати відео з важливих подій, переконайтеся, що довіряєте таку роботу професіоналам. Більшість заходів не можна перезняти, тому потрібно відразу звертатися до фахівців.

Студія LANET PRODUCTION: професійна відеозйомка та створення роликів

Студія LANET PRODUCTION — це творчий колектив, який займається створенням креативного, яскравого, захопливого контенту, зокрема й відео. Команда студії надає широкий спектр послуг: від професійної відеозйомки на заходах до створення рекламних роликів, кліпів, фільмів.

Так, до портфоліо LANET PRODUCTION належать:
  • документальні фільми (наприклад, «Вершина. Сходження на Еверест»);
  • музичні кліпи (зокрема для співака NIKITA LOMAKIN і групи «Холостячки»);
  • анімаційні проєкти (серед яких понад сто серій мультсеріалу «Фіксики»);
  • зйомка рекламних роликів;
  • професійна відеозйомка з масових заходів.
Якщо ви шукаєте студію в Києві, щоб зняти відео, звертайтеся в LANET PRODUCTION. Студія виділяється серед інших великою кількістю переваг:
  1. відеозйомка від LANET PRODUCTIONНаявність якісної техніки. В арсеналі LANET PRODUCTION — професійні відеокамери (S-Log, 4K, RAW, High fps, Slow Motion), комплект операторської апаратури та додаткові пристрої для зйомки відео (стабілізатори, слайдери, аудіорекордер, дрони, плейбек, колорчекери, мікрофони тощо), набір постійного студійного світла.
  2. Досвідчені фахівці в команді. До колективу LANET PRODUCTION входять режисери, відеооператори, фахівці пост-продакшена, майстри з роботи зі звуком.
  3. Наявність локацій для зйомки. Студія має свій знімальний павільйон, який включає декілька локацій: зона для зйомки інтерв'ю, локація для відеоблогу, фотозони з різноколірними фонами та творча зона для перформансів. Ви можете замовити відеозйомку в студії або ж в іншій локації.
  4. Надання повного циклу послуг. Як уже зазначалося, у LANET PRODUCTION, окрім відеооператорів, працюють й інші фахівці, щоб ролик вийшов повноцінним і завершеним з продуманим монтажем і гармонійною обробкою.
Замовляючи продакшн у Києві від креативного колективу LANET PRODUCTION, ви можете бути впевненим в отриманні якісного та цікавого ролика. Адже команда із задоволенням і натхненням реалізує творчі ідеї.

Скільки коштує замовити відеозйомку від студії LANET PRODUCTION

Вартість створення відео залежить від різних факторів. Щоб розрахувати точну ціну відеозйомки, заповніть бриф на сайті відеостудії LANET PRODUCTION.

Контакти:

м. Київ, просп. Перемоги, 107
[email protected]
+380930902782
Интересные новости всегда под рукой в нашем Telegram-канале
Аватар nomid Дмитрий Вовчок / nomid
Главред GolosInfo
21.10.2021 18:55 809
0.0
Комментарии: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.