Славське — гірськолижний курорт в Карпатах

28.11.2018 в 13:01
1114
Славське — гірськолижний курорт в Карпатах
Фото: з відкритих джерел
Зручне розташування: недалеко від гори Тростян, річок Славка й Опір притягує туристів. Селище невелике, все компактно розташувалося.
Зимовий період багато хто проводить в Карпатському краї. Саме тут розташувалися сучасні гірськолижні курорти. Де зупинитися, що вибрати — вирішувати тільки вам. Про номер проживання потрібно подумати заздалегідь. Зверніть увагу на котеджі в Яремче. За доступну вартість ви зможете зняти номер на двох. При необхідності, якщо ви приїхали покататися на лижах компанією, орендуйте повністю котедж.

Кожен котедж Яремче пропонує: комфортний номер, меблі та техніку, супутникове ТБ і безкоштовний Інтернет. За додаткову плату, можете скористатися пральнею, відвідати лазню, сауну, хамам.

В Яремче котеджі розмістилися в мальовничій зоні. Лоджії та тераси номерів відкривають прекрасні види на гори, ліс.

Курорт Славське

Зручне розташування селища: недалеко від гори Тростян, річок Славка й Опір притягує туристів. Селище невелике, все компактно розташувалося: магазини, кафе, колиби, оренда лижного спорядження, підйомники.
  • У весняно-осінній період піші прогулянки в ліс, збір, грибів, ягід, рибалка розважать вас. Можна покататися на квадроциклі, велосипеді, піднятися на підйомнику на гору й насолодитися величчю гір.
  • Влітку вам сподобається тут особливо: прогулянки в гори і в ліс, збір лікувальних трав, купання в басейні, гірській річці, відвідування СПА комплексу.
  • Взимку катання на лижах, санках, снігоходах, квадроциклах підійде як для дитячого дозвілля, так і для дорослого.
Про зиму в Славському зупинимося докладніше. Саме на цьому курорті розташувалися сучасні лижні траси, які підходять як для маленьких лижників, новачків, так і для професійних спортсменів. В селищі працюють кваліфіковані інфраструктури, які навчать кататися на лижах, сноуборді.

Подивитися на курорті можна: водоспад Кам'янка, заповідник «Тустань», печеру «Писана криниця».

Як найкраще дістатися в Славське

Для мандрівників на власному авто потрібно їхати по трасі М-06. Далі за вказівниками до селища. У зимовий період приїхати до курорту складно, до гори Тростян неможливо. При поїздці враховуйте погодні умови й розташування котеджу або готелю.
Від м. Львов можна приїхати електричкою на Лавочне або маршруткою. Приїхати також можливо поїздом в сторону Закарпаття.

Житло у Славському користується популярністю, рекомендуємо заздалегідь орендувати номер. Котеджі Славського — це оптимальний варіант для комфортного перебування. Котеджі розташувалися в мальовничій зоні, в оточенні гір. Для самостійного приготування їжі є кухня, обладнана необхідною технікою, посудом, плитою.

Територія котеджів облагороджена, скрізь передбачені лавочки, альтанки, для дітей є дитячий майданчик.
Интересные новости всегда под рукой в нашем Telegram-канале
Аватар nomid Дмитрий Вовчок / nomid
Главред GolosInfo
28.11.2018 13:01 1114
0.0
Комментарии: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.