Смартфони та мобільні телефони Номі можна придбати в ZACINU без переплат

30.05.2018 в 19:01
857
Смартфони та мобільні телефони Номі можна придбати в ZACINU без переплат
Иллюстрация / Фото: из открытых источников
Гаджети Nomi популярні в усьому світі за рахунок доступної ціни як на телефони, так і на супутні аксесуари.
Телефони номі являють собою продукцію, вироблену міжнародною компанією інженерів з лідируючих ІТ-компаній, штаб-квартира якої знаходиться в Гонконзі (Китай). Це відносно молода група, що розпочала свою діяльність в 2013 році і швидко завоювала свою нішу на світовому ринку. За цей час номі встигли випустити кілька десятків.

Гаджети Nomi популярні в усьому світі за рахунок доступної ціни як на телефони, так і на супутні аксесуари. Додатком до цієї основної переваги є сучасний внутрішній та зовнішній дизайн пристроїв, що забезпечується злагодженою роботою кращих маркетологів та розробників.

Дорогий бренд — не завжди гарантія якості

Продукція виробників, лейбли яких є пізнаваними серед більшості населення, коштує значно дорожче, ніж собівартість самого пристрою. Але питання щодо того, чи варто переплачувати кошти за модні новинки, лишається без однозначної відповіді. Інтернет-магазин ZACINU.COM.UA пропонує розглянути продукцію менш відомих марок, зокрема, номі, що поєднують в собі досить цікаві технічні характеристики водночас з низькою ціною. Наш магазин знаходиться в Івано-Франківську, але доставку здійснюємо в будь-який регіон України: Київ, Одеса, Дніпро, Кропивницький та інші.

Три основні переваги телефонів Номі:
  1. Надійність.
  2. Доступність.
  3. Технологічність.
Користувачі також відмічають ергономічність більшості моделей смартфонів номі — хоча прилади досить багатофункціональні, вони вирізняються низькою масою та мінімалістичним дизайном. Телефони номі розроблені таким чином, що ними зручно користуватися. Навіть в найбільших моделях смартфонів кнопки розташовані так, що до них не потрібно тягнутися. Топові моделі укомплектовані пам’яттю 2 Гб та 4-ядерним процесором, що забезпечує максимальну швидкодію пристрою.

Вибрати телефон номі можна за посиланням zacinu.com.ua, де пропонується широкий вибір доступної якісної техніки для зв’язку. Замовте дзвінок користуючись формою зворотнього зв’язку, і наші менеджери зв’яжуться звами для з’ясування всіх обставин замовлення.

Функціональність телефонів номі

В залежності від моделі смартфони номі мають багато різноманітних функцій:
  • камера;
  • FM-радіо;
  • Bluetuooth;
  • операційна система на базі Андроїд;
  • IPS- або TFT-дисплей;
  • 2 SIM-карти.
Купити смартфон nomi стане правильним рішенням для тих, хто віддає перевагу оплаті за якість, а не за бренд. Пропонуємо сертифікований товар за помірні кошти. Також можливо обміняти товар протягом 14 днів відповідно до законодавства України.
Интересные новости всегда под рукой в нашем Telegram-канале
Аватар nomid Дмитрий Вовчок / nomid
Главред GolosInfo
30.05.2018 19:01 857
0.0
Комментарии: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.