Сучасна техніка для сільського господарства

10.04.2019 в 17:48
2945
Сучасна техніка для сільського господарства
Фото: з відкритих джерел
Для кожного виду праці підбирається відповідна техніка. Всі машини, які використовуються в роботі з землею можна поділити на деякі види
До поняття сільгосптехніки входять різноманітні види аграрних машин, які призначені для заміни ручної праці в сільському господарстві на механічну. С допомогою таких агрегатів можна спахувати землю, сіяти зерно, збирати урожай, убирати бур’ян чи упаковувати солому. Список роботи, яку в наш час можливо автоматизувати, можна продовжувати довго. Сільськогосподарська техніка здатна впоратися майже з будь-яким завданням. Це дозволяє аграріям заощадити час та сили при роботі з землею.

Яка сільгосптехніка буває?

Для кожного виду праці підбирається відповідна техніка. Всі машини, які використовуються в роботі з землею можна поділити на наступні види агрегатів:
  • Техніка для обробки і підготовки ґрунту. Сюди можна віднести комбайни, трактори, а також такі агрегати як: борона, плуг, каток чи лущильник.
  • Машини, які призначені для сіяння та посадки різноманітних культур.
  • Техніка, яка дає можливість виконати прополку, прорідження, обприскування чи окутування. Також сюди можна віднести агрегати, які допомагають удобрити землю.
  • Техніка для прибирання урожаю. До таких відносяться: жатки, косарки.
  • Машини, які допомагають обробляти та очищати зібраний урожай.
сільгосптехніка
Сільськогосподарська техніка використовується також для того, щоб виростити деякі види культур: цукровий буряк, картопля, чай та інші.

Де придбати якісну сільськогосподарську техніку в Україні

На території України існує безліч місць, де можна купити техніку для обробки землі, посіву культури чи збирання урожаю. При виборі агрегату в першу чергу необхідно звертати увагу на його надійність і багатофункціональність. Придбати якісну сільськогосподарську техніку можна на сайті alfagro.com.ua.

Значення навігаційних систем у сучасній сільськогосподарській техніці

Особливе місце в роботі з землею займають нові технології. Навігаційні система та подібні прилади дають змогу краще планувати посіви, та в значній мірі оптимізувати будь-який процес.
Такі пристрої підрозділяються на:
  • Системи, які дають змогу техніці працювати самостійно. Це може буди гідравлічна система, устаткування для комбайну. Подібні технологію дають змогу суттєво облегшити працю робітникам, оскільки більшість процесів виконують автоматично. Також такі системи дозволяють зменшити затрати палива.
  • GPS навігація. Подібні системи часто установлюються на комбайни. Вони дають змогу виявити будь-яке відхилення від заздалегідь наміченої траєкторії.
Забезпечення господарства передовими технологіями дає можливість значно підвищити якість і умови праці, а також знизити затрати на допоміжну техніку.
Интересные новости всегда под рукой в нашем Telegram-канале
Аватар nomid Дмитрий Вовчок / nomid
Главред GolosInfo
10.04.2019 17:48 2945
3.2 // 34
Комментарии: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.