У чому переваги використання іригатора Revyline RL 100

09.10.2021 в 10:51
943
У чому переваги використання іригатора Revyline RL 100
Иллюстрация / Фото: из открытых источников
Стандартна комплектація вже включає в себе кілька насадок, які можуть зберігатися в спеціальному вбудованому відсіку.
З урахуванням вартості стоматологічних послуг, навіть ті, хто раніше ігнорував поради з приводу того, що лікаря потрібно відвідувати регулярно і ретельно стежити за гігієною порожнини рота, змінюють свою поведінку і намагаються бути напоготові. Крім того, це в інтересах самої людини. Адже красива, здорова усмішка – це справжня візитна картка, яка грає не останню роль в образі, сильно впливає на впевненість у собі і відносини в самих різних сферах життя. В арсеналі у наших співвітчизників вже давно з'явилася зубна нитка.

Тепер багато вирішуються і на те, щоб купити ірригатор Revyline, який дозволить максимально ретельно підтримувати гігієну порожнини рота. Для домашнього використання прекрасно підійде іригатор Revyline RL 100.

Про модель та її особливості

Іригатор Revyline RL 100 ідеально підходить саме для догляду в домашніх умовах. Він як раз для цього і був розроблений. Використовувати його може:
  • людина, яка живе одна;
  • пристрій можна використовувати разом з коханою людиною;
  • сім'я з декількох чоловік також може використовувати один пристрій на усіх.
Стандартна комплектація вже включає в себе кілька насадок, які можуть зберігатися в спеціальному вбудованому відсіку, призначеному саме для цього. Корпус пристрою виготовлений з якісного ПВХ, що забезпечує повний вологозахист. Однак це не означає, що іригатор можна занурювати в воду. А ось якихось локальних влучень води на корпус пристрій точно не боїться.

Розміри компактні. Тому багато місця у ванній кімнаті пристрій точно не займе і не буде заважати. Можна міняти насадки, налаштовувати рівень тиску води вод себе. Якогось спеціального і дорогого обслуговування пристрій не вимагає. Детальніше можна прочитати в інструкції по експлуатації.

Управління максимально просте. З ним впорається навіть дитина. До речі, якщо в сім'ї є діти, краще відразу привчити їх використання іригатора, виділивши для кожного окрему насадку.

іригатор Revyline RL 100

Переваги використання іригатора в домашніх умовах

Щітка не дотягується повністю у віддалені ділянки. Зубна нитка чистить тільки простір між зубами. Навіть при ретельній гігієні порожнини рота класичними способами, у багатьох виникає карієс. Зазвичай це буває у віддалених і важкодоступних місцях.

Іригатор діє потоком води у вигляді тонкого струменя під високим тиском. Звичайно, це не 20 атмосфер, які б знесли всі зуби. Однак, цього тиску вистачає, щоб видалити м'які залишки їжі з поверхні зубів, пройтися по яснах, щоб виконати свого роду масаж і прискорити кровотік і, відповідно, обмінні процеси.
Интересные новости всегда под рукой в нашем Telegram-канале
Аватар Nikolis Николай Лисов / Nikolis
Журналист GolosInfo
09.10.2021 10:51 943
4.2 // 4
Комментарии: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.