Які бувають ділові нагороди і навіщо їх отримувати?

01.02.2020 в 19:28
573
Які бувають ділові нагороди і навіщо їх отримувати?
Ілюстрація
Нагороди від авторитетної рейтингової організації важливі для співробітників, бо підкреслюють цінність їх професійних досягнень.
Нагорода — це вже звичне явище в діловому житті. Вони є практично в кожній сфері. Наприклад, галузеві, національні, міжнародні; для новаторів, для великого та малого бізнесу і багато інших.

Список майже нескінченний, але варто звернути увагу на ті, які відповідають стратегічним цілям і потребам вашої організації.

ЗА СОЦІАЛЬНИЙ ВПЛИВ

Отримання нагороди за соціальний вплив може стати ідеальним способом продемонструвати ваші досягнення в області КСВ.

Наприклад, підтримка ініціатив у медичній, освітній, культурній, спортивній сферах, благодійність. Вони забезпечують розвиток суспільства, а тому, маючи таку нагороду, ви ще більше зміцните довіру до компанії.

ЗА ВНЕСОК У РОЗВИТОК ЕКОНОМІКИ

Реєстрація підприємства, сплата податків і платежів, наймання співробітників і оплата їх праці за договором, надання точних даних — це внесок, передовсім, у багату і сильну країну, з розвиненою охороною здоров’я, соціальною інфраструктурою, хорошою системою освіти.

Результативний і прозорий бізнес — основа й рушій економіки. Об’єктивну оцінку, що базується строго на звітності підприємств, вже більше п’ятнадцяти років проводить Національний бізнес-рейтинг України.

Він нагороджує підприємства, які зайняли верхні рядки галузевих рейтингів. Так, ексклюзивний знак успіху «Лідер галузі 2019» отримали менше половини відсотка всіх економічно активних суб’єктів господарювання в Україні.

Бізнесмени та керівники, які беруть участь у проєктах НБР, розширюють ділові зв’язки й маркетингові можливості, зміцнюють ділову репутацію, подорожують у різні країни.

Національний бізнес-рейтинг проводить нагородження лауреатів НБР та ряд інших ділових подій, відгуки про які легко знайти в провідних українських та міжнародних ЗМІ, на вебресурсах учасників, сайті оргкомітету nbr.com.ua.
нагороди співробітникам

ДЛЯ КЕРІВНИКІВ

Премія для топменеджерів допомагає поліпшити репутацію вашого генерального директора. Включення в престижний шортлист може стати приводом для запрошення на престижну конференцію або в експертну групу. Все це позитивно впливає на імідж організації і стимулює залучення нових клієнтів.

ПЕРЕВАГИ ДЛЯ КОМПАНІЙ

Нагорода здатна підвищити репутацію вашої організації, вирізнити її «з натовпу». Такі досягнення як отримання відзнаки також піднімають командний дух, підкреслюючи командні та індивідуальні досягнення.

Якщо ви молода компанія, то отримання нагород допоможе заявити про вас привселюдно і зміцнити ваш авторитет. Для більш досвідчених гравців такі досягнення не тільки демонструють компетентність підприємства, а й доводять, що ви все ще динамічні й інноваційні.
Интересные новости всегда под рукой в нашем Telegram-канале
Аватар nomid Дмитрий Вовчок / nomid
Главред GolosInfo
01.02.2020 19:28 573
0.0
Комментарии: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.