Цікаві пригоди на майданчиках пейнболу у Львові

01.10.2017 в 12:19
1666
Цікаві пригоди на майданчиках пейнболу у Львові
Иллюстрация / Фото: из открытых источников
Лазертаг, який заснований на імітації бойових дій, належить до цікавих розваг із категорії пейнтболу
Комплекс для активного відпочинку «BNB» надає унікальну можливість цікаво проводити вільній час, організовувати відпочинок з користю для здоров’я та пограти у пейнтбол у Львові. У наш час кількість шанувальників популярної гри постійно зростає. Приймати участь у змаганні, яке має вигляд двобою між командами з використанням спеціальних маркерів с патронами із кульок с різнокольоровими фарбами, можуть усі бажаючи, незалежно від віку, расової та вікової належності.

Діти можуть знаходитися на майданчиках, обладнаних для проведення пейнтболу, з 6-ти річного віку з дозволу батьків. До послуг відпочиваючих надається кейтерінг, можливість приймати участь у різних видах пейнболу, включаючи лазертаг, організовувати на території комплексу «BNB» корпоративи, святкування дня народження.

Особливості лазерного пейнтболу

Лазертаг, який заснований на імітації бойових дій, належить до цікавих розваг із категорії пейнтболу. Гра дозволяє учасникам команд, кожна з яких має свій колір форми, повністю зануритися у динамічне, хвилююче видовище та отримати порцію адреналіну. Гравці пересуваються по майданчику зі зброєю в руках, яка є якісною імітацією справжніх бойових автоматів та повторює їхню вагу, зовнішній вигляд. Територія для проведення двобою максимально наближена до умов здійснення реальних бойових операцій.

Організатори лазертагу надають можливість командам вибрати найкращі сценарії гри, для розробки яких використовувалися реальні історичні події та сюжети комп’ютерних ігор. Спеціальні пов’язки на голові кожного гравця є невід’ємним атрибутом активного відпочинку. Вони оснащені спеціальними сенсорами, завдяки яким надається можливість фіксувати влучення. Під час лазерного пейнтболу використовуються звукові, візуальні ефекти. Вони дозволяють гравцям відчути себе справжніми бійцями та створити атмосферу реальних військових пригод.

Переваги лазертагу

Лазерний пейнтбол або лазербол має ряд переваг. До їхнього переліку внесені:
  • абсолютна безпечність майданчиків для проведення військових дій з використанням спеціального лазерного озброєння;
  • можливість провести згуртування членів команди, колективу та відчути командний дух, який необхідний для досягнення спільної мети та поставлених цілей;
  • цікаве, динамічне, активне проведення вільного часу, завдяки якому покращується робота серцево-судинної, дихальної, нервової системи, опорно-рухового апарату, стан хребців;
  • висока реалістичність подій, що дозволяє відчути себе справжнім воїном сучасного часу;
  • відсутність необхідності мати гарну фізичну підготовку та спеціальні предмети одягу для захисту тіла від кульок з фарбами;
  • можливість дізнатися про кількість влучень кожного гравця, завдяки доступності статистичних результатів лазерболу;
  • вигідна ціна розваги для усіх бажаючих провести активний відпочинок на території спотивного комплексу «BNB».
Замовляйте лазертаг та подаруйте можливість друзям незабутньо провести час, отримати нові відчуття, емоції та стати відмінними стрілками!
Интересные новости всегда под рукой в нашем Telegram-канале
Аватар nomid Дмитрий Вовчок / nomid
Главред GolosInfo
01.10.2017 12:19 1666
0.0
Комментарии: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.