Інтернет провайдер з дешевими тарифами і якісним зв’язком

24.04.2024 в 19:40
501
Інтернет провайдер з дешевими тарифами і якісним зв’язком
Ілюстрація / Світлина: з відритих джерел
Завдяки своїм перевагам провайдер UTELS заслужено вважається одним з найкращих і входить в ТОП столичних телекомунікаційних компаній.

Щоб мати якісний інтернет з високою швидкістю і безлімітним доступом, важливо знайти надійного провайдера, який дотримується умов в заявлених ним тарифах, постійно контролює стан своєї мережі, забезпечуючи абонентам безперервний зв’язок за будь-яких умов. Одним з найкращих сьогодні провайдерів в Києві, що може гарантувати якісний інтернет в Києві, є компанія UTELS. Її послугами вже користуються тисячі абонентів в багатьох столичних районах. Зона покриття цього провайдера активно розширюється, тому шанс стати його клієнтом є у багатьох жителів столиці, які шукають відповідального надавача інтернет-послуг за прийнятною ціною. 

Послуги від UTELS

інтернет

Скориставшись можливістю підключення інтернету від компанії УТЕЛС, її клієнти мають змогу скористатися:

  • Інтерактивним телебаченням з високою якістю відтворення відео та аудіо. При цьому абонентам стають доступними близько 130 каналів з різноманітним контентом. Кількість підключених каналів залежить від вибраного тарифного пакету.
  • Високошвидкісним безлімітним інтернетом, який може працювати під час відключень світла. Для забезпечення цієї умови компанія використовує волоконно оптичний кабель і технологію GPON. Крім того, на активному обладнанні встановлюються джерела автономного живлення, які забезпечують його стабільну і тривалу його роботу під час блекаутів. 
  • Можливістю підключення відеоспостереження. Встановлені камери будуть забезпечувати цілодобове спостереження за власністю абонента зі збереженням записів на протязі встановленого терміну.
  • Привабливими цінами в інтернет-магазині УТЕЛС, в якому можна придбати якісне обладнання від найкращих виробників, таке як WI-FI роутери, Smart-приставки, Mini-UPS, кабель, пульти управління до Smart TV і ін.

Щоб дізнатися більше про види послуг, що надає цей провайдер, варто відвідати його сайт та ознайомитися з актуальними на сьогодні пропозиціями. 

Завдяки своїм перевагам провайдер UTELS заслужено вважається одним з найкращих і входить в ТОП столичних телекомунікаційних компаній. 

Переваги УТЕЛС

  • високоякісний інтернет, який працює без збоїв;
  • тринадцятирічний досвід роботи у сфері надання телекомунікаційних послуг, наявність професійно підготовленого персоналу, зацікавленого в якісному результаті своєї роботи;
  • індивідуальний підхід до кожного свого клієнта, оперативне вирішення будь-яких проблем, пов’язаних з наданням інтернет-послуг;
  • вигідні для абонентів тарифні пропозиції;
  • наявність акцій, які дозволяють суттєво економити як на підключенні, так і на користуванні мережею;
  • доступ до 130 каналів інтерактивного телебачення, його підключення без додаткової плати при проведенні інтернету за тарифами Premium, Gigabit;
  • цілодобова технічна підтримка, яка працює онлайн в режимі 24/7 і вирішує всі питання, що стосуються роботи мережі і усунення проблем з якістю зв’язку.

інтернет провайдер

Якщо потрібно підключити інтернет на масиві Теличка, чи в будь-якому іншому столичному масиві, що входить в зону покриття його провайдера, звертайтесь в компанію UTELS. Спеціалісти швидко вирішать це питання і зроблять все від них залежне, щоб кожен клієнт постійно користувався якісним зв’язком.

Интересные новости всегда под рукой в нашем Telegram-канале
Аватар nomid Дмитрий Вовчок / nomid
Главред GolosInfo
24.04.2024 19:40 501
0.0
Комментарии: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.