Види віброяєць для неї

24.04.2024 в 18:26
446
Види віброяєць для неї
Ілюстрація / Світлина: з відритих джерел
Сучасні виробники пропонують різноманітні моделі таких дорослих іграшок. Підбірка моделей дозволить вам підібрати найкращий варіант.

Сучасні виробники пропонують великий асортимент віброяєць, через це інколи може бути складно підібрати відповідний варіант, особливо в тих випадках, коли ви це робите вперше. Різноманіття моделей приємно здивує кожного, адже вони можуть бути різних моделей, форм, розмірів та навіть функцій. Якщо ви шукаєте цікаву та багатофункціональну іграшку для пари чи для того, щоб розважити себе наодинці, то слід звернути увагу на віброяйця на пульті, які запропоновані на сайті інтернет-магазину TEMPT, де можна познайомитися з великим асортиментом якісних товарів. Там кожна поціновувачка справжнього задоволення знайде для себе цікаву іграшку для дорослих.

Що таке віброяйце?

Віброяйце — це багатофункціональна секс-іграшка невеликого розміру. Вона підходить як для пари, так і самостійного використання. Віброяйце можна використовувати для кліторальної та вагінальної стимуляції, ще один варіант — масажер для додаткового задоволення. Зовні іграшка має вигляд витягнутої сфери, можуть бути присутні легкі вигини. Виробники намагаються створити різноманіття продуктів, том експериментують за матеріалами, розмірами та технічним наповненням.

віброяйце

Всі віброяйця знаходяться на дистанційному управлінні, тому відмінність між моделями полягає у матеріалах, які використовуються для їх виготовлення та набір доступних можливостей (функцій). Одні моделі мають спеціальну мотузку, яка дозволяє зручно визволити іграшку у потрібний час, а в інших проводок виконує функцію антени. Для керування та вибору режиму можна використовувати пульт, або встановлюється відповідний додаток на смартфон.

Якщо ви плануєте самостійно користуватися віброяйцем, то в такому випадку краще віддати перевагу моделі з радіокеруванням. Головна перевага такої моделі полягає у більш довготривалій службі завдяки відсутності додаткових проводків.

Якщо вартість для вас не грає важливої ролі, то в такому випадку можна розглянути варіанти, де керувати іграшкою можна за допомогою смартфону. Такі віброяйця здивують навіть тих, хто раніше був знайомий з подібними іграшками.

Топ-3 найкращих віброяєць

Смарт віброяйце Lovense Lush

Сучасні виробники пропонують різноманітні моделі таких дорослих іграшок. Серед великого різноманіття можна розгубитися, проте наступна підбірка з трійки найкращих моделей дозволить вам підібрати найкращий варіант:

  1. Смарт віброяйце Lovense Lush. Це нова, унікальна та ретельно продумана форма, яка дозволяє використовувати пристрій як для мастурбації, так і як додатковий предмет для любовних ігор зі своїм партнером. Компактність дозволяє застосовувати віброяйце навіть у багатолюдних місцях (у кіно, театрі, на концерті), що надає особливої пристрасті.
  2. Смарт вібропуля Magic Motion Vini. Це одна наймиліших жіночих іграшок. Зовні вона нагадує смачну полуничну зефірку з невеличким хвостиком. Проте всередині приховується справжнє смарт віброяйце з великою кількістю можливостей. Керувати цією іграшкою можна з будь-якого куточка планети — все завдяки зручному мобільному додатку, який ви можете встановити на свої смартфони та планшети. Керуйте процесом самостійно, або дайте доступ вашій другій половинці, яка знаходиться на відстані та створюйте таким чином незабутні та часом пікантні вечори.
  3. Смарт вібратор We-Vibe Jive. Досить потужний з тихою роботою мотора. Керування можна здійснювати двома способами: кнопкою, яка знаходиться на кінчику пристрою, або ж через безплатний застосунок. Кількість налаштувань необмежена. Ви можете створювати віброхвилі в темп улюбленої мелодії чи пісні, це створить незабутні емоції та надасть подвійне задоволення.

Інтернет-магазин TEMPT пропонує великий асортимент. Ви можете тут придбати віброяйце на пульті, з наявністю мобільного додатку, різноманітними функціями, які принесуть справжнє задоволення.

Интересные новости всегда под рукой в нашем Telegram-канале
Аватар nomid Дмитрий Вовчок / nomid
Главред GolosInfo
24.04.2024 18:26 446
5.0 // 1
Комментарии: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.