Як вибрати якісний корм для собак: важливі аспекти

23.04.2018 в 16:20
955
Як вибрати якісний корм для собак: важливі аспекти
Иллюстрация / Фото: из открытых источников
Найякіснішими є корми для собак преміум-класу, вони містять збалансоване поєднання поживних речовин.
В наш час зоомагазини вражають асортиментом найрізноманітніших кормів для собак, але навіть не зважаючи на це, правильний вибір зробити досить не просто.

Існує декілька важливих параметрів, на які неодмінно варто звертати увагу під час вибору корма для собаки.

При виборі виробника раціонально віддавати перевагу продукції від відомих виробників, котрі зуміли добре зарекомендувати себе на споживчому ринку. На наступному етапі необхідно визначити, який клас корму максимально відповідає потребам вашого домашнього улюбленця та вашим фінансовим можливостям.

Без сумніву найякіснішими є корми преміум-класу, вони містять збалансоване поєднання поживних речовин, що відповідно відображається на їх ціновій категорії. Особливої уваги заслуговує Optimeal - професійний корм для собак, виготовлений за особливою завдяки чому він містить комплекс елементів, для здоров'я та відмінного самопочуття вашого домашнього улюбленця.

Корми економ-класу зазвичай містять переважну більшість злакових, тоді як м'ясо в них використовують лише в мінімальній кількості у вигляді залишків від виробництва якісних кормів. Перевагою таких кормів є доступна ціна.
Зверніть увагу, ветеринари та дієтологи наголошують, що для повноцінного раціону собаки, краще вибирати корм з переважним вмістом м'яса!

Важливим критерієм вибору корма без сумніву потрібно назвати вік собаки. Сьогодні існують корми для маленьких цуценят, юніорів, а також дорослих і пристарілих собак. Всі вони відрізняються не тільки вмістом, але й поживною цінністю, це зумовлено тим, що зростаючому цуценяті, на відміну від дорослої тварини, потрібна значно більша кількість калорій. Якщо ж ваша собака веде рухливий спосіб життя (полювання, спортивні змагання та ін..) варто віддати перевагу спеціальним кормам для активних улюбленців.

Також потрібно враховувати стан здоров'я собаки. Якщо у вашого домашнього улюбленця є певні захворювання, неодмінно варто проконсультуватись з ветеринаром, котрий допоможе підібрати корм з урахуванням особливостей захворювання та індивідуальних потреб організму собаки.
Интересные новости всегда под рукой в нашем Telegram-канале
Аватар Rafael Rafael
Журналист GolosInfo
23.04.2018 16:20 955
0.0
Комментарии: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.