Найкраще місто на Дніпрі 2017

20.01.2018 в 09:19
726
Найкраще місто на Дніпрі 2017
Иллюстрация / Фото: из открытых источников
Дніпро має статус четвертого за кількістю населення міста в Україні із власною славетною історією
Восени 2017 року в рамках проекту «Найкраще місто на Дніпрі» Головою Дніпровської міської організації Партії «Блок Петра Порошенка» Солідарність» Тетяною Ричковою було започатковано безкоштовні родинні екскурсії містом.

З того часу екскурсії набули широкої популярності серед містян і стали одним з найулюбленіших різновидів дозвілля. Через зростаючий інтерес мешканців Дніпра до історії власного міста графік проведення екскурсій розписано далеко вперед. Але партійні активісти БПП заспокоюють, що будь який бажаючий може приєднатись до заходу. Для цього йому достатньо буде завітати до будь-якої з громадських приймальнь, адреси та телефони яких зазначено на офіційному сайті Тетяни Ричкової.

Дніпро має статус четвертого за кількістю населення міста в Україні із власною славетною історією довжиною майже два з половиною сторіччя, гідною уваги дніпрян.

Протягом пішохідно-автобусної екскурсії небайдужі мають можливість знайомитися з історією Дніпра, з  його визначними пам’ятками, відомими та невідомими місцями. Під час подорожі проводяться цікаві вікторини.

В грудні незабутні враження від спілкування із власним містом отримали мешканці Центрального та Індустріального районів Дніпра.
Интересные новости всегда под рукой в нашем Telegram-канале
Аватар nomid Дмитрий Вовчок / nomid
Главред GolosInfo
20.01.2018 09:19 726
0.0
Комментарии: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.