Сувеніри з петриківським розписом від компанії «Folkmart»

09.12.2017 в 17:30
993
Сувеніри з петриківським розписом від компанії «Folkmart»
Иллюстрация / Фото: из открытых источников
Ексклюзивні сувеніри ручної роботи від компанії «Folkmart» – це справжні витвори мистецтва, котрі відображають самобутні українські традиції.
Сувеніри з відображенням національних мотивів – найкращий подарунок для людей, котрі шанують традиції та самобутню культуру свого народу.

В наш час широкий асортимент таких сувенірів представлений в інтернет-магазині «Folkmart». Таким чином кожен охочий, не виходячи з власного дому, може вибрати на сайті folkmart.ua кращий варіант презенту для дорогих і рідних людей.

Петриківський розпис відомий у всьому світі, і це не дивно, бо він поєднує в собі складні технічні прийоми при нанесенні візерунку, та досконалу витонченість і красу у кожній деталі.
Особливістю даного розпису є зображення квіткових мотивів на поверхні, вкритій чорною фарбою. Традиційно майстри використовують стриману кольорову палітру, при цьому кожен елемент візерунку віртуозно розкриває всі грані майстерності художника.
Варто відзначити, при нанесенні малюнку автор не використовує попередньо намічені контури в результаті квіти неймовірної краси переплітаються в дивовижних квіткових композиціях, котрі дивують своєю многогранністю й розкішшю.
Сувеніри з петриківським розписом від компанії «Folkmart» стануть неперевершеним подарунком не тільки для співвітчизників, але й у тому числі для іноземців, які прагнуть глибше пізнати українську культуру.
Окрім того такі сувеніри можна використати в якості окраси інтер’єру Вашого дому. Їх оригінальний дизайн стане яскравим доповненням будь якого стильового напряму і в той же час слугуватиме фокусним елементом в інтер’єрі.

В інтернет-магазині «Folkmart» навіть найвибагливіші покупці зможуть вибрати унікальні сувеніри. Асортимент магазину об’єднує сувеніри на будь який смак та фінансові можливості покупців: тарілки, писанки, шкатулки, дзвіночки, годинники й свічники оформлені в стилі петріківського розпису, без сумніву гідно прикрасять вашу оселю.
Широке різноманіття виробів в інтернет-магазині «Folkmart» та їхню бездоганну якість достойно оцінили покупці не тільки на вітчизняному але й на міжнародному ринку.
Ексклюзивні сувеніри ручної роботи від компанії «Folkmart» – це справжні витвори мистецтва, котрі відображають самобутні українські традиції. Сувеніри з петриківським розписом від компанії «Folkmart» несхожі на традиційні подарунки, саме тому вони здивують і приємно вразять людей котрим вони адресовані.

Вибір продукції від компанії «Folkmart» дозволить стати власником оригінальних сувенірів, створених талановитими українськими майстрами.
Интересные новости всегда под рукой в нашем Telegram-канале
Аватар Rafael Rafael
Журналист GolosInfo
09.12.2017 17:30 993
0.0
Комментарии: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.