5 книг із елементами еротики, які варто прочитати

20.03.2020 в 15:06
4226
5 книг із елементами еротики, які варто прочитати
Іллюстрація
Існують книги, які можуть показати любов, пристрасть та почуття з іншої точки зору.
Часом хочеться почитати чогось пікантного та забороненого, так би мовити, книги для дорослих 21+, в яких справа доходить до більшого за звичайний флірт та поцілунки. Шукати таку літературу, як не дивно, буває не дуже просто, адже на просторах світової мережі пропонують все підряд. Як зрозуміти, що це не черговий фанфік, а якісна історія з елементами еротики? Ми зробили це за вас.

«Венера в хутрі» Леопольда фон Захер-Мазоха — не проста книга для збудження жінок, а перша спроба осмислення мазохізму як соціального і сексуально-психологічного феномена. А також це найвідоміша повість цього незвичайного австрійського письменника, заснована, як він стверджував, на реальних подіях. Це відверта історія про активну домінацію сильної жінки над чоловіком, яка несподівано викликала в обох відчуття задоволення.

Як Стівен Кінг є королем жанру жахів, так і в еротичної прози є свій цар. І ім’я йому Генрі Міллер, твори якого належать до тих, що змінили історію світової літератури. Нещодавно перекладений українською «Тропік Рака» був заборонений близько тридцяти років у Сполучених штатах та Великобританії. Його вперше опублікували у видавництві, що спеціалізувалося на порнографічній літературі. Саме завдяки йому Міллер отримав статус культового письменника — це суміш еротики та філософії, нестійкого богемного життя в Парижі 1930-років.
книги
А якщо вам і цього було замало, то тримайте ще одну книгу з описом постільних сцен від Генрі Міллера — «Тихі дні в Кліші». Це пізня повість письменника, у якій він озирається на прожите ним життя, бездумно вештається містом і, звісно, потрапляє у сексуальні пригоди (адже без цього він свого життя не уявляв). Неперевершений стиль письменника немовби захоплює читача у свій вир і не відпускає до останньої сторінки. Насолодіться цим і ви!

А перш ніж перейти до сучасних книг про розкутість, пропонуємо пригадати ще одну скандально відому книгу геніального майстра слова — Володимира Набокова. Його «Лоліта» свого часу скаламутила мистецькі кола Сполучених штатів. І досі ведуться гарячі дискусії щодо моральності цього неоднозначного твору. Хворобливе кохання Гумберта до дванадцятирічної німфетки Лоліти відоме всьому світові. Що ж у ній такого? Вона зводила його з розуму. Ло. Лі. Та. Якщо ви пропустили цю викличну історію, обов’язково ознайомтесь з поетичною мовою Володимира Набокова. Адже нічого подібного світова література не бачила ані до, ані після.

А з сучасних книг 18+ «За зачиненими дверима» Б. А. Періс підіймає досить важку тему — фізичного насилля та психологічної маніпуляції чоловіка над жінкою. Він — успішний адвокат, що захищає скривджених жінок. Вона — ідеальна господиня, яка пожертвувала всім заради свого чоловіка. Історія-мрія, історія-казка. Але чи буває так насправді? Що дійсно коїться за зачиненими дверима їхнього помешкання? Адже сама господиня ніколи сама не підходить до телефону, а на вікнах їхньої спальні встановлено ґрати…
Интересные новости всегда под рукой в нашем Telegram-канале
Аватар nomid Дмитрий Вовчок / nomid
Главред GolosInfo
20.03.2020 15:06 4226
2.8 // 79
Комментарии: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.