BAS Бухгалтерія: зручна программа для обліку

12.06.2021 в 20:42
336
BAS Бухгалтерія: зручна программа для обліку
Иллюстрация / Фото: из открытых источников
Для ведення бухгалтерії вітчизняне програмне забезпечення, яке розробляється для українських компаній, підійде краще за іноземне.
Для того, щоб повноцінно вести бухгалтерський облік, потрібно використовувати спеціальне програмне забезпечення. Саме воно здатне допомогти кожній фірмі мати звітність по бухгалтерії найвищого рівня. Але яку програму краще вибрати? Яка дійсно здатна враховувати всі нюанси ведення бухобліку в Україні? Звичайно ж вітчизняне програмне забезпечення BAS Бухгалтерія, яке розробляється для українських компаній, підійде краще за іноземне.

Чому найефективніше купувати вітчизняне ПО для ведення бухобліку?

Коли компанії закуповують іноземне програмне забезпечення, то вони сильно ризикують. Всі західні компанії створюють свої програми, в першу чергу, для внутрішнього ринку, а тільки потім вони враховують якісь інші країни з їх нюансами ведення бізнесу. Програмні продукти, створені для бухобліку, є яскравим прикладом того, що західне ПО не завжди буває найкращим.

При веденні бухгалтерського обліку є багато нюансів, які характерні для ведення бізнесу в Україні. Тут західне ПО рідко допоможе ефективно вести справи. Тим більше варто враховувати і той факт, що в країні більшою мірою функціонують малі та середні підприємства, бухгалтерський облік в яких разюче відрізняється від того ж процесу на великих підприємствах. Тому вітчизняне ПО BAS Бухгалтерія для ведення бухгалтерії найкращим чином підходить для вітчизняних фірм.

Головні позитивні сторони програми BAS Бухгалтерія

Розробник програмного пакета для ведення бухгалтерії BAS Бухгалтерія 2.1 створював його, в першу чергу, для малих компаній, яким не потрібні величезні спеціалізовані програми для ведення бухобліку, створювані російськими і західними фірмами для великих компаній.
BAS Бухгалтерія: зручна программа для обліку

Варто виділити ряд головних функцій програмного пакета BAS Бухгалтерія КОРП:
  • У програмі є всі корисні функції, що підтримують різного роду системи оподаткування в країні;
  • Програма може бути використана при складському обліку;
  • Вона також має функціонал, корисний при обліку торгових операцій;
  • У програмі можна використовувати функції для обліку заробітної плати співробітників компанії і вести кадровий облік;
  • Програма була створена для українських компаній, тому в ній враховані всі національні стандарти ведення бухобліку.
І варто також відзначити, що програма BAS Бухгалтерія коштує в рази дешевше західних аналогів. Навіщо переплачувати за імпортне, якщо високоякісне програмне багатофункціональне програмне забезпечення, яке допоможе вести бухоблік в компанії будь-якого розміру, можна придбати вітчизняне?
Интересные новости всегда под рукой в нашем Telegram-канале
Аватар Nikolis Николай Лисов / Nikolis
Журналист GolosInfo
12.06.2021 20:42 336
0.0
Комментарии: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.