Благодійний фонд Мирне Небо Харкова: допомога поруч

29.04.2023 в 02:44
1639
Благодійний фонд Мирне Небо Харкова: допомога поруч
Світлина: www.mn.org.ua
Благодійний фонд Мирне Небо Харкова – це організація, яка надає активну допомогу всім людям, які постраждали через воєнні дії.

Через військові дії багато людей зараз стикаються з певними труднощами. Так, у деяких людей відсутня електрична енергія, в інших — вода та продукти харчування, у третіх — немає нормальної медицини. Самостійно впоратися з усіма складнощами можуть не всі. І саме тому багато хто сподівається на допомогу.

Благодійний фонд Мирне Небо Харкова — це організація, яка надає активну допомогу всім людям, які постраждали через воєнні дії. Співробітники цього фонду пропонують безпечний простір для людей, змушених залишити свої домівки, знаходять для них одяг і взуття, готують гарячу їжу.

Особливості благодійного фонду Мирне Небо Харкова

Серед ключових відмінностей, які має цей фонд, можна виділити кілька:

  • активна евакуація з найбільш гарячих точок;
  • адресна доставка продуктів харчування, теплого одягу та речей першої необхідності;
  • щомісячна гуманітарна допомога;
  • консультації та психологічна допомога.

Фахівці з благодійного фонду Мирне Небо Харкова приділяють особливу увагу тим місцям, де найважча ситуація.

Благодійний фонд Мирне Небо Харкова: допомога поруч

Яку допомогу надають працівники фонду?

Щоб допомогти людям, працівники фонду щодня виконують величезний обсяг роботи. Серед основних напрямів можна назвати кілька ключових:

  • Приготування їжі. Не всі люди з тих чи інших причин можуть готувати страви самостійно. Саме тому співробітники фонду готують для них гарячі страви. Вже було роздано понад 9000 гарячих обідів.
  • Психологічна допомога. Частина людей зараз опинилася в скрутному становищі та через це має ментальні проблеми. Для того, щоб покращити загальний стан, співробітники фонду розмовляють з людьми, дають їм поради, надають психологічну допомогу.
  • Постійна турбота. Практично щодня працівники фонду доставляють пакети із продуктами харчування. На цю мить обсяг доставленої допомоги перевищує 100 000 пакетів.

Допомогти може кожен

Кожна людина, яка теж хоче надати допомогу постраждалим, зможе це зробити. Благодійний фонд Мирне Небо Харкова зацікавлений в отриманні допомоги. Саме тому можна стати партнером. На офіційному порталі благодійного фонду можна безпосередньо задонатити. При цьому допомогу можна надати у доларах, євро, а також у гривнях.

Ті люди, які хочуть надавати активнішу допомогу, можуть зв'язатися зі співробітниками фонду. Вони розкажуть, що саме потрібно наразі, у яких заходах можуть взяти участь волонтери, вислухають всі пропозиції. Фонд Мирне Небо Харкова був створений для допомоги, тому завжди відкритий як для тих, кому допомога потрібна, так і для тих, хто може її надати.

Интересные новости всегда под рукой в нашем Telegram-канале
Аватар Nikolis Николай Лисов / Nikolis
Журналист GolosInfo
29.04.2023 02:44 1639
5.0 // 2
Комментарии: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.