Чи вигідний сьогодні кредит готівкою?

25.02.2021 в 17:38
387
Чи вигідний сьогодні кредит готівкою?
Іллюстрація / Світлина: з відкритих джерел
Якщо ви хочете отримати позику готівкою на вигідних умовах, рекомендуємо розглянути пропозиції Банку Кредит Дніпро.
У житті багатьох громадян нерідко виникають ситуації, коли з'являється гостра потреба в грошах. В таких умовах наявність пристойної суми накопичень — вельми актуальна перевага. Однак не всім людям вдається створювати заощадження. Деякі просто не в змозі накопичувати гроші через недостатній розмір щомісячних доходів або просто через нескінченні бажання щось купити.

Відсутність грошового запасу робить фінансове становище людини дуже нестабільним. Термінова операція, незапланований ремонт, пошкодження майна в результаті аварії або стихійного лиха — непередбачені проблеми можуть чекати на кожному кроці. І якщо власних накопичень для їх вирішення недостатньо, доводиться шукати кошти за межами сімейного бюджету.

Часто в першу чергу громадяни звертаються за допомогою до родичів і друзів. Але якщо сума досить значна, то доводиться влазити в борги перед кількома людьми. До того ж родичі або друзі можуть відмовити, якщо не мають у своєму розпорядженні вільні кошти.

Альтернативне рішення в подібній ситуації — банківський кредит готівкою. По-перше, фіну станова зазвичай готова надати платоспроможному клієнтові досить велику суму. По-друге, не доведеться червоніти або кланятися перед кредитними експертами, як у випадку з родичами, пояснюючи свою проблему.

Чому кредит — оптимальний варіант

кредит готівкою
Банківська позика представляє собою фінансовий інструмент у вигляді грошової позики клієнту на умовах повернення і платності. Позичальник отримує в розпорядження необхідну суму коштів, використовує їх на свій розсуд і повертає гроші невеликими щомісячними платежами. Зрозуміло, що за таку допомогу доведеться заплатити. І розмір переплати визначається реальною процентною ставкою.

Умови кредитування істотно відрізняються в різних фінустановах. І якщо ви хочете отримати позику готівкою на вигідних умовах, рекомендуємо розглянути пропозиції Банку Кредит Дніпро. Він пропонує позики:
  • У сумі від 3 000 до 75 000 та від 75 000 до 500 000 гривень.
  • При реальній ставці відсотків від 180% річних.
  • На термін від 12 до 60 місяців.
  • При наявності мінімального пакету документів.
  • З можливістю дострокового погашення без штрафних санкцій.

Отримати позику до 500 000 гривень можна далеко не в кожній фінансовій установі України. Тому пропозиції Банку Кредит Дніпро користуються великою популярністю серед громадян. До того ж, фінінстітут вказує реальну процентну ставку, щоб кожен клієнт спочатку розумів, скільки грошей йому доведеться переплатити за користування позикою.

Виходячи з можливостей сімейного або особистого бюджету, клієнт може підібрати оптимальний термін кредитування. Якщо сума позики невелика, можна оформити договір на 12 місяців. А для великих позик актуальний вибір 3-5 річного періоду погашення. Щоб оформити кредит готівкою, позичальникові досить мати при собі паспорт громадянина України, а також ІПН. Якщо сума позики перевищує 75 000 гривень, додатково буде потрібно довідка про доходи за останнє півріччя.

Погашати заборгованість можна щомісяця невеликими сумами — за затвердженим графіком. При бажанні, клієнт також може внести всю суму, щоб погасити кредит достроково. На відміну від безлічі інших установ, Банк Кредит Днепр не накладає за це ніяких штрафів і не стягує додаткових комісій.
Интересные новости всегда под рукой в нашем Telegram-канале
Аватар nomid Дмитрий Вовчок / nomid
Главред GolosInfo
25.02.2021 17:38 387
0.0
Комментарии: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.