Чому власники все частіше обирають юридичний аутсорсинг для свого бізнесу

13.06.2022 в 18:57
3432
Чому власники все частіше обирають юридичний аутсорсинг для свого бізнесу
Ілюстрація / Світлина: з відкритих джерел
Звільнивши себе від необхідності думати про правову безпеку своєї діяльності, ви зможете зосередитись на бізнес-процесах.

За даними американських досліджень, аутсорсинг є одним з найефективніших інструментів оптимізації діяльності підприємства у сфері фінансів, бухгалтерського обліку та юридичного обслуговування.

За статистикою, понад 60% компаній вдаються до такої форми роботи у сфері юридичного забезпечення безпеки своєї компанії. Чому власники все частіше обирають юридичне абонентське обслуговування фірм нам розповів юрист АЛЬВА ПРАЙВЕСІ.

Переваги юридичного аутсорсингу

юридичний аутсорсинг

Кожне підприємство потребує правового забезпечення своєї діяльності ще з моменту прийняття рішення про відкриття бізнесу та потребує консультацій з адвокатом з господарського права і податків. Цей аспект дуже важливий, адже дуже багато помилок інвестори допускають саме на початковому етапі - заснування своєї компанії.

Можуть бути різні шляхи вирішення такого завдання: від прийняття штатного юриста до передачі таких функцій зовнішньому консультанту на постійній основі.

Звертаючись до спеціалізованих компаній за юридичним аутсорсингом для бізнесу, ви отримуєте такі переваги:

  • кваліфікація та досвід: зовнішні консультанти часто мають штат фахівців з різних сфер права, що дозволяє успішно вирішувати складні правові завдання різної направленості, на відміну від штатного юриста, який зазвичай має якусь конкретну спеціалізацію та обмежені навички / досвід роботи;
  • оперативність: тоді як штатний юрист працює на чітко окреслених умовах у встановленому робочому графіку, при юридичному абонентському обслуговуванні юристи надають підтримку 24/7;
  • оформлення відносин та розрахунки: за такої схеми співпраці відносини оформлюються офіційно, підписується договір про юридичне обслуговування, а відтак бізнес отримує можливість прозоро здійснювати розрахунки за отримані послуги юристів (шляхом безготівкового перерахування коштів на банківський рахунок), економити на податках та інших відрахуваннях до бюджету тощо;
  • ціна: важливо відзначити, що послуга юридичного аутсорсингу - це високий ККД за розумні гроші.

Послуги при юридичному аутсорсингу

юридичне обслуговування

Роблячи вибір на користь юридичного аутсорсингу, ваш бізнес отримує доступ до правових послуг протягом обумовленого періоду, незалежно від сфери, за зумовлену плату. Так ви зможете отримати:

  • письмове та усне юридичне консультування;
  • представництво в органах державної влади, правоохоронних та контролюючих органах;
  • ведення судової роботи та претензійний супровід;
  • отримання необхідної дозвільної документації;
  • організацію договірних відносин шляхом розробки типових контрактів та погодження умов договорів;
  • участь у переговорах з контрагентами щодо погодження умов договорів і угод, а також щодо врегулювання розбіжностей, спірних питань;
  • інші послуги юристів та адвокатів.

Юридичний аутсорсинг для бізнесу будується на довгостроковій, договірній співпраці двох компаній, при якому підприємство отримує абонентське обслуговування з усіх питань, що виникають у роботі: захист як у рамках кримінальних проваджень, де потрібна висока кваліфікація адвоката, так і організацію трудових та господарських процесів.

Крім того, аутсорсинг передбачає допомогу із веденням різних судових справ, допомогу з питаннями оподаткування та розв'язання наявних проблем у досудовому порядку. Звільнивши себе від необхідності думати про правову безпеку своєї діяльності, ви зможете зосередитись на бізнес-процесах. Вибирайте найкращих – будьте найкращими!

Більш детальну інформацію про умови надання послуг юристами, опис та переваги юридичного аутсорсингу ви можете отримати на цій сторінці ALVA PRIVACY.

Интересные новости всегда под рукой в нашем Telegram-канале
Аватар nomid Дмитрий Вовчок / nomid
Главред GolosInfo
13.06.2022 18:57 3432
4.5 // 2
Комментарии: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.