Двері Папа Карло — вибирайте тільки якісні товари

29.01.2021 в 13:57
556
Двері Папа Карло — вибирайте тільки якісні товари
Иллюстрация / Фото: из открытых источников
Двері «Папа Карло» не залишають байдужими покупців вже кілька десятків років.
При капітальному і косметичному ремонті доволі часто не можливо обійтися без установки міжкімнатних дверей. Найголовніше в цьому випадку знайти перевірених фахівців готових запропонувати продукцію, відповідну до фінансових можливостей кожного покупця і з цікавим дизайном. «Папа Карло» гарантує якість міжкімнатних дверей, надаючи великий модельний ряд.

Переваги співпраці з «Папа Карло»

Завдяки моніторингу, а також багаторазовому контролю всіх стадій виробництва, ще на ранніх етапах вдається позбутися від бракованих виробів. Покупцям пропонують тільки перевірені двері за доступними розцінками. Якісні двері Папа Карло не залишають байдужими покупців вже кілька десятків років. Компанія враховує такі особливості як: економічність, зовнішній вигляд, наявність декоративних вставок і багато іншого. Крім цього міжкімнатні конструкції надаються відразу в трьох варіаціях за кількістю стулок: одностулкові, двостулкові, а також полуторки.

Особливості вибору

Перш ніж придбати міжкімнатні двері необхідно правильно врахувати наступні критерії:
  • стиль і колір — двері повинні естетично вписуватися в загальний інтер'єр;
  • розмір — рекомендується звернутися до професіонала, який зможе правильно розрахувати розмір дверного отвору і дати рекомендації по покупці;
  • покриття — сьогодні виробники пропонують на вибір кілька варіантів покриття: плівка, шпон, фарба, скло та інше.
Спосіб відкриття не менш важливий, тому що саме від нього залежить зручність потрапляння з кімнати в кімнату: розстібні, маятникові, розкладні, розсувні – вибирайте найбільш влучні.  
Двері Папа Карло — вибирайте тільки якісні товари

Також двері можна розділити на наступні види:
  1. фільонок — містять у собі складний пристрій з багета, нижньої й верхньої царги, фільонки. Опорна конструкція представлена ​​у вигляді цілісних дощок-решіток з отворами різної кількості.
  2. Щитові — склад: шпон, МДФ, дерев'яний каркас, заповнювач у вигляді сотів, каркасні підсилювачі. В останні роки щитові міжкімнатні двері виходять на ринок у вигляді рами з деревини натурального дерева обшили МДФ.
До головних переваг щитової продукції відносять: невелика вага і вартість, підвищену міцність. За 20 років успішної роботи компанія перейшла на виготовлення міжкімнатних дверей за допомогою європейського обладнання, використовуючи тільки новітні технології. Піклуючись про навколишнє середовище двері «Папа Карло» отримують сертифікати якості завдяки системі екологічного управління. Саме тому цю продукцію купують у «Папа Карло».
Интересные новости всегда под рукой в нашем Telegram-канале
Аватар Nikolis Николай Лисов / Nikolis
Журналист GolosInfo
29.01.2021 13:57 556
0.0
Комментарии: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.