Ефективне добриво для туї

23.04.2021 в 18:00
442
Ефективне добриво для туї
Іллюстрація / Світлина: з відкритих джерел
Якісне добриво для туї «ЯРОС» не тільки живить рослину, алей грунт, на якому вона росте. Адже добриво збагачує грунт елементами та мікроорганізмами.
Догляд за туєю завжди ефективний, коли за справу беруться із засобом ЯРОС. Це найкраще добриво для туї покращить стан рослини та поживить її здоровьям. На сторінках інтернет-магазину iaros.com.ua пропозиції щодо органічного добрива ЯРОС дуже вигідна, бо придбати можна концентрат різної ємності. Тут запропоновані об’єми у 250 мл, 1 л, 20 л. Обмежень о об’ємам замовлень не існує, тому наскільки рослина буде гарно виглядати, залежить від її власника.

Якісне добриво для туї, яким є ЯРОС не тільки живить рослину, алей грунт, на якому вона росте. Оскільки ЯРОС збагачує грунт всіма необхідними елементами та живими мікроорганізмами, рослина відчуває себе дуже комфортно.

Що потрібно для гарного стану туї

Гарні туї будуть радувати своїх володарів яскравими гілками та зростом, якщо будуть отримувати не тільки догляд, але й органічні добрива у вповному обсязі. Завжди в’ялий вигляд та пожовкле листя, це наслідок відсутності не тільки догляду, але й добрив. Туя пожовтіти може з багатьох причин. Це і неправильна висадка рослини, і неякісний догляд, і брак сонячного світла.

Все це можна виправити, якщо проконтролювати правильність висалки рослини. Неможна корневу шийку занадто заглиблювати або не дозаглиблювати. Важливо користуватися правилами агротехніці, де потрібно враховувати всі нюанси від висадження рослини, до її поливу та вибору місця для висадження. Для туї дуже сонячне місце не підійде, тому й потрібно її притіняти та замульчирувати поверхню навколо стовбура рослини. Мульчировання не дасть розвитку грибковій хворобі. Тому рослина не загине.

Зміцнення імунітету туї можливо із органічни добривом ЯРОС. Він не тільки поповнить вітамінну скриньку рослини а й запустит процес повноцінного харчування. На виході будемо мати красиву рослину, з гарно розвинутой кореневой системой.
добриво для туї ЯРОС
Догляд за туєй містить декілька нескладних пунктів, але результат приємно здивує:
  • готуємо розчин с ЯРОС;
  • проливаємо рослину готовим розчином;
  • повторюємо обробку через два тижні;
  • обробляємо рослину після припиненя сокоруху.

Для приготування живильного розчину із засобом ЯРОС потрібно брати до уваги тільки теплу й відстояну воду без домішок хлору. Для обробки важливо брати пропорцію 25 мл на 10 л води. Коли воду із засобом змішали, розчину потрібно дати настоятися 7 хвилин. Повторна обробка рослини повторюється у таких же ж пропорціях через два тижні.

Остання обробка рослини проводиться після того як припиняється сокорух. В даному випадку рослину не поливають, а проливають по листям. Потрібно щоб розчин зтікав по листям на землю. Витрата розчину на деревину до двох метрів складає 10 літрів. У період вегетації таку проливку можна робити до двох разів на місяць.

Вдячності хазяїну за такий дбайливий догляд у рослини буде багато й виражатися вона буде сильною, пишною, яскраво зеленою кроною.
Интересные новости всегда под рукой в нашем Telegram-канале
Аватар nomid Дмитрий Вовчок / nomid
Главред GolosInfo
23.04.2021 18:00 442
0.0
Комментарии: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.