Фарби для стін — відмінний варіант внутрішньої та зовнішньої обробки будівель

28.07.2023 в 09:29
692
Фарби для стін — відмінний варіант внутрішньої та зовнішньої обробки будівель
Ілюстрація / Світлина: з відритих джерел
Широка палітра фарб для стін і різноманіття фактур дозволяють реалізувати найсміливіші дизайнерські проєкти та не обмежують політ творчої фантазії.

Сучасні фарби для стін продукт високих технологій. Вони допомагають порівняно легко і просто декорувати поверхні та забезпечують їх захист від механічних і атмосферних впливів. Широка палітра фарб для стін і різноманіття фактур дозволяють реалізувати найсміливіші дизайнерські проєкти та не обмежують політ творчої фантазії. Барвисті склади не завдають шкоди людині в процесі нанесення і подальшої експлуатації приміщень.

Якими бувають фарби для стін?

фарби для стін

По функціональній спрямованості фарби для стін діляться на два класи: склади для інтер'єрних і фасадних процесів. Своєю чергою фарба для внутрішніх робіт https://decoratorskyi.com/farba/farby-dlya-vnutrishnikh-robit-ocf по складу ділиться на декілька типів:

  1. Акрилова — не має запаху, відрізняється високою еластичністю, стійкістю до механічних ушкоджень і довговічністю. Здатна захистити поверхні від проникнення вологи. Після фарбування і просушування стіни можна протирати вологою губкою. Ці склади відмінний варіант для фарбування стелі та стін. У продаж склад поступає в повністю готовому до використання вигляді. Нанесення на заґрунтовану поверхню можна здійснювати пензлем або валиком.
  2. Латексна — створює стійке до розтріскування вологонепроникне покриття. Забарвлені поверхні легко витримують очищення агресивними мийними засобами та щітками середньої жорсткості. Фарба широко використовується для обробки коридорів, кухонь, дитячих кімнат і медичних установ.
  3. Водоемульсійна — легко наноситься і швидко сохне, але не має стійкості до вологи.
  4. Вододисперсна — міцна, вологостійка фарба не розтікається при нанесенні та не тріскається в процесі експлуатації.

Фарба для зовнішніх робіт https://decoratorskyi.com/farba/farby-dlya-zovnishnikh-robit-ocf призначена для оздоблення споруд зовні. Вона надає фасадам привабливий вигляд, забезпечує захист від забруднень і атмосферних опадів. Підвищений попит мають наступні типи фарб:

  1. Силікатні створені на основі калійного скла. Мають підвищену міцність і з часом не втрачають насиченість кольорів.
  2. Силіконові легко пропускають пару, але відштовхують воду і забруднення. Мають яскраву колірну гамму, яка під прямими сонячними променями з часом злегка тьмяніє.
  3. Силикон-акрилові — підходить для усіх видів поверхонь, мають високі водовідштовхувальні властивості, мало забруднюються, але на жаль не довговічні.
  4. Вапняна — традиційний перевірений часом тип обробки, який добре лягає на кам'яні та бетонні поверхні, але легко змивається дощем та не годиться для обробки дерев'яних поверхонь.

фарба для стін

У салоні «Decoratorskyi» широко представлені інтер'єрні фарби з різним ступенем блиску. Ви зможете підібрати склади для створення на стінах глянсової, матової, шовковисто-матової та напівматової поверхні.

Фарба від надійних виробників, збільшує термін експлуатації фасадних матеріалів, в результаті ви значно заощадите кошти на ремонтних процедурах. Вибирайте оздоблювальні матеріали та оформляйте замовлення. Доставляння товарів по Україні займає декілька днів.

Интересные новости всегда под рукой в нашем Telegram-канале
Аватар nomid Дмитрий Вовчок / nomid
Главред GolosInfo
28.07.2023 09:29 692
4.7 // 3
Комментарии: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.