Hyundai Santa Fe: вибір двигуна

04.07.2022 в 18:51
756
Hyundai Santa Fe: вибір двигуна
© Hyundai Santa Fe
Двигуни відрізняються низькою витратою палива і продуктивністю. Такий баланс вдається створити рідко, і у випадку з Hyundai Santa Fe це вдалося.

Hyundai Santa Fe — ще один сильний гравець корейського виробника на автомобільному ринку. Міцний, великий і добре обладнаний – це лише деякі з атрибутів цього фантастичного позашляховика. М’яка підвіска робить керування ним приємним, а наявність як п’ятимісної, так і семимісної версії робить SUV Santa Fe надзвичайно зручним. Він також ідеально підходить як сімейний автомобіль. 

Варто розглянути всі двигуни з усього асортименту, а вибір конкретного залежить від уподобань замовника. Вони відрізняються низькою витратою палива і приголомшливою продуктивністю. Такий баланс вдається створити рідко, і у випадку з Hyundai Santa Fe це вдалося.

Hyundai Santa Fe: характеристики двигуна

Hyundai Santa Fe

В асортименті бензинових двигунів Hyundai Santa Fe можна знайти багато дуже цікавих речей. Лінійка двигунів Hyundai Santa Fe відкривається 2,4-літровим двигуном потужністю 174 к.с. і V6 у трьох різних версіях, таких як 2,7 л, 3,3 або 3,5 л.

Наразі найбільший варіант покупки існує для версії 2,7 літра з потужністю 189 кінських сил. Цей двигун в першу чергу характеризується довговічністю, хорошою продуктивністю, а також високим рівнем споживання палива. Однак виробник подумав і про ці більш економічні драйвери, що призвело до випуску LPG-версій об'ємом 3,3 л і 242 кінських сили, і 3,5 л з 276 кінськими силами.

У свою чергу, щодо дизельних двигунів слід зазначити, що ще до 2009 року Santa Fe пропонував тільки один дизельний двигун об'ємом 2,2 літра і потужністю 155 кінських сил. Однак це змінилося після 2009 року, де з'явилися два агрегати об'ємом 2,0 л і 2,2 л потужністю 197 кінських сил.

Проте кожен агрегат є рекомендованим, і вибір конкретного залежить від індивідуальних уподобань водіїв.

Hyundai Santa Fe — корейський флагман

Hyundai Santa Fe

Hyundai Santa Fe досі не оцінений належним чином на тлі конкурентів, що дуже позитивно позначається на його кінцевій ціні. За базову версію Санта Фе доведеться заплатити від 1 197 600 грн і більше. Максимальна комплектація TOP коштує від 1 501 500 грн. 

Однак, автомобіль такого класу з дуже потужним двигуном і відмінною комплектацією прослужить роками, а комфорт водіння буде відчуватися навіть на дуже великих відрізках.

Купити Хюндай Санта Фе можна в офіційного дилера "Арія Моторс", що знаходиться на Городоцькій, 306. Пройдіть тест-драйв на Hyundai Санта Фе 2022 року в Hyundai Львів Арія Моторс. Для консультацій телефонуйте на ном.: 0 800 603 555

Интересные новости всегда под рукой в нашем Telegram-канале
Аватар nomid Дмитрий Вовчок / nomid
Главред GolosInfo
04.07.2022 18:51 756
0.0
Комментарии: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.