Інтернет-магазин доїльного обладнання «Damilk»

21.05.2018 в 17:02
1145
Інтернет-магазин доїльного обладнання «Damilk»
Иллюстрация / Фото: из открытых источников
Продаж доїльного обладнання — доїльних апаратів, запчастин, маслобійок, сепараторів та іншого. Доставка по Україні.
Інтернет-магазин доїльного обладнання Damilk — офіційний дилер продукції великої кількості відомих українських і зарубіжних виробників. На його онлайн-полицях можна знайти як запасні частини для різних вузлів доїльних апаратів, доїльні апарати, так і різні пристрої для переробки молока. Якщо ви утримуєте молочну ферму, тоді вам варто відвідати сайт интернет-магазину Damilk. Асортимент пропонованих товарів дуже широкий, він покриє будь-які потреби молочного виробництва. Вся продукція, що є в продажу, згрупована за окремими фільтрами. Для зручності покупців також надається вся необхідна інформація про кожен товар, а також фото та відгуки покупців. Купувати просто і зручно, а оформляти замовлення швидко.

Доїльні апарати в Україні в інтернет-магазині «Damilk»

На онлайн-полицях магазину представлений великий асортимент доїльних агрегатів, які мають різну комплектацію і, відповідно вартість, а значить, кожен покупець зможе знайти для себе пристрій, котрий би б задовольняв його вимоги і запити. На випадок, якщо покупцеві складно визначитися з покупкою, він завжди може зателефонувати менеджеру компанії, який проконсультує і надасть необхідні дані про той, чи інший товар.

У магазині Дамілк продаються мехдійки власного виробництва. Компанія Дамілк випустила цілу лінійку апаратів АІД. Її розробили для того, щоб кожен фермер, як початківець, так і той, у кого велике поголів'я рогатої худоби, зміг знайти для себе ідеальну доїльну установку. Перш ніж купити доїльний апарат, потрібно враховувати багато факторів: ви повинні знати кількість тварин у господарстві, знати все про загальний стан худоби, а також взяти до уваги свій бюджет. Асортимент доїлок АІД включає в себе апарати для доїння корів, кіз і овець. Ці мехдійки бувають сухого і масляного типу, а також призначаються для доїння різної кількості худоби. Найбільш популярними моделями доїльних апаратів серед покупців є: доїльний апарат Дамілк АІД-1 з суцільнометалевими стаканами, апарат УІД-10 з одним доїльним відром, доїльний апарат Дамілк АІД-1 (пластик).

Великою популярністю серед фермерів користуються також і доїльні апарати «Бурьонка». І це не дивно. Тому як виробники їх постійно вдосконалюють і оновлюють комплектацію. Компанія «Бурьонка» невпинно покращує якість і технічні показники своїх товарів. У Магазині Дамілк продаються такі мехдійки цього виробника: «Бурьонка-1», «Бурьонка» (комбі), «Бурьонка-1» (максі), «Бурьонка-1 (євро)» і ін.

Запчастини на доїльні апарати

У магазині Дамілк можна знайти запчастини до доїльного апарату, які відповідають всім вимогам споживачів, а саме:
  • Графітові пластини — необхідні для підтримки мехдійки в хорошому стані. Використовуються в апаратах сухого типу. Вони не бояться високих температур, і не деформуються від тертя.
  • Попарні пульсатори — це автоматизовані перемикачі вакууму і атмосферного тиску. Жодна мехдійка не може нормально функціонувати без пульсатора. Від якості роботи пульсатора залежить рівень продуктивності всього апарату.
  • Доїльні бідони — в них зберігається і перевозиться молоко. Вони бувають металеві та пластикові, а також різних обсягів і комплектацій. Якщо ви шукаєте доїльне відро в зборі, то в магазині Дамілк вам можуть запропонувати відповідний варіант.
  • Соскова гума — витратний матеріал в підвісний частини доїльної апаратури. Гума знаходиться в тісному контакті з сосками тварини, тому за її станом важливо стежити.
  • Доїльні стакани — склянки циліндричної форми, всередині яких розміщуються трубки з гуми. Між цими трубками утворюється повітряна камера. Одна трубка потрібна для збору молока, а друга необхідна для подачі пульсацій вакууму.
  • Колектори — призначаються для транспортування молока з соскової гуми по молочним шлангам в доїльний бідон.
  • Обладнання для переробки молока.

В магазині Дамілк ви завжди можете придбати:

Сепаратори
Цей вид пристроїв на сайті магазина представлений також досить широко. Сепаратор для молока — це спеціальний пристрій, який ділить молоко на окремі фракції. Складається він із барабана, приймально-вивідного пристрою, кришки і мотора. Найчастіше ці прилади виробляють з нержавіючої сталі і пластика.

Сепарація молока на різні компоненти дозволить отримувати натуральні продукти в домашніх умовах. Сепарувати молоко самостійно — значить стежити за процесом виробництва, дотримуватися санітарних норм. Купити сепаратор для молока — вигідне і мудре рішення, якщо ви хочете вживати натуральні домашні продукти.

Електричні маслобійки
Ці пристрої стануть кращими помічниками в переробці молока та приготуванні домашньої молочної продукції. У магазині Дамілк їх величезна кількість на будь-який смак і потреби. З їх допомогою можна готувати жирне масло, смачні молочні коктейлі, кондитерські креми для випічки і навіть рідке тісто. Заходьте на сайт і переконайтеся, що купити масло бійку в Україні можна вигідно.

Ручні маслобійки
Ручні маслобійки коштують дешевше маслоробок з електричним приводом, вони легше і менші. Але збивати масло і коктейлі вам доведеться самостійно. Такі пристрої підійдуть для приготування масло для невеликої сім'ї і в невеликих обсягах. Вони також багатофункціональні, як і електричні пристрої.

Оплата покупок в інтернет-магазині Дамілк

Оплачувати покупки в магазині Дамілк можна так:
  1. безготівковим розрахунком;
  2. банківським переказом;
  3. накладеним платежем;
  4. готівкою.

Доставка товарів

Доставка товарів можлива в будь-яку точку України. Вона здійснюється поштовими службами “Інтайм” та” Нова пошта”. Жителі Харкова можуть самостійно забирати покупки зі складу магазину, або можуть скористатися послугами кур'єрської доставки.
Интересные новости всегда под рукой в нашем Telegram-канале
Аватар nomid Дмитрий Вовчок / nomid
Главред GolosInfo
21.05.2018 17:02 1145
0.0
Комментарии: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.