Як краще упакувати посилку з делікатним вантажем

10.02.2023 в 11:02
783
Як краще упакувати посилку з делікатним вантажем
Ілюстрація / Світлина: з відритих джерел
Для упаковки делікатних вантажів рекомендуємо самозбірні коробки з багатошарового гофрокартону. Така упаковка має високі амортизуючі властивості.

Поштові відправлення стали буденністю для кожної сучасної людини. Покупки в інтернет-магазинах, продаж речей на дошках оголошень та багато інших дій стають набагато простішими при використанні послуг пошти. Як упакувати відправлення? Особливу увагу слід приділити упаковці крихких та делікатних вантажів, які не можна пересилати в пакетах та іншій м’якій упаковці. Практичне рішення — самозбірна коробка з гофрокартону. Саме таку тару найчастіше вибирають для оформлення відправлень середнього розміру.

Самозбірні коробки з картону дозволяють максимально компактно та щільно запакувати предмети. Завдяки щільності фасування виробів вони не переміщаються всередині короба в процесі транспортування та не ушкоджуються. До того ж, за допомогою використання самозбірних коробок можна скоротити витрати на пересилання — чим менший розмір упаковки, тим дешевше обійдеться вам посилка.

Чому вигідно використовувати самозбірні картонні коробки

Одна з особливостей самозбірної гофроупаковки — її зручний формат. Такі короби поставляються у продаж у розібраному вигляді, що дозволяє купити їх заздалегідь та зберігати, не займаючи місце у приміщенні. Зібрати упаковку можна за кілька хвилин без застосування будь-яких додаткових інструментів.

Корисний лайфхак: якщо розмір коробу більший, ніж потрібний для пакування вашої посилки, не варто переплачувати за повітря. Стінки та клапани коробки можна підрізати, після чого зібрати гофрокороб звичайним способом, зафіксувавши з’єднання скотчем.

Для упаковки делікатних вантажів рекомендуємо купити самозбірні коробки з багатошарового гофрокартону. Така упаковка має високі амортизуючі властивості. Для підвищення надійності упаковки можна кожен з предметів вмісту додатково обгорнути м’яким папером або пупирчатою плівкою.

Чому варто замовити самозбірні коробки?

Все просто:

  • такий формат упаковки підходить для оформлення практично всіх видів товарів;
  • коштують короби недорого, що допоможе зберегти ваш бюджет;
  • користуватися виробами максимально зручно, складання займає лише кілька хвилин;
  • у розібраному вигляді коробки не займають багато місця;
  • це екологічно чистий і безпечний матеріал, що не забруднює навколишнє середовище і не впливає негативно на людину.

самозбірні коробки

Асортимент представлених у продажу коробів досить великий для того, щоб знайти вироби необхідної форми та розміру. До того ж, можна придбати самозбірні коробки на замовлення у Києві. Так ви отримаєте саме той формат тари, який потрібний для вирішення певних завдань.

Картонні гофрокоробки сьогодні використовують повсюдно. У них фасують продукти харчування, одяг, дрібну та габаритну техніку. Не дивно, що для поштових відправлень вони є найкращим рішенням. Така тара не збільшить вагу посилки, не здорожчить її, при цьому — убезпечить та захистить від поломок та знизить ризики втрати відправлення на шляху до одержувача.

Самозбірні коробки оптом обійдуться вам за найнижчою ціною. Якщо плануєте регулярно працювати з крихкими та делікатними вантажами — краще придбати одразу весь необхідний на певний термін обсяг упаковки. Заощаджуйте і час — зробити замовлення самозбірних коробок у Києві можна онлайн, оформивши їх доставку до найближчого поштового відділення у будь-якій точці України.

Интересные новости всегда под рукой в нашем Telegram-канале
Аватар nomid Дмитрий Вовчок / nomid
Главред GolosInfo
10.02.2023 11:02 783
4.5 // 2
Комментарии: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.