Як обрати дитяче боді та на що звернути увагу

08.04.2023 в 00:52
689
Як обрати дитяче боді та на що звернути увагу
Иллюстрация / Фото: из открытых источников
Вибираючи боді, необхідно враховувати сезон та настрій дитини.

Дитячі боді — те, що обов'язково є в гардеробі кожного малюка. Адже вони зручні, практичні та необхідні для збереження оптимальної температури тіла дитини, для забезпечення гігієнічних потреб. Однак, обираючи боді для своєї дитини тут або в іншому місці, необхідно враховувати кілька важливих аспектів. 

Розмір

Розмір дитячого боді дуже важливий, адже якщо боді буде:

  • занадто малим, то дитина буде відчувати дискомфорт;
  • занадто великим, то він буде спадати та провокувати роздратування.

Перед тим, як купувати боді, обов'язково виміряйте обхват грудей та довжину тіла вашої дитини. Дитина повинна відчувати себе комфортно в одязі. Він повинен бути зручним та не заважати рухам дитини. Краще віддавати перевагу боді з широкими ремінцями та кнопками, що дозволять легко одягати та знімати боді.

Матеріал виготовлення

Матеріал, з якого виготовлено боді, також дуже важливий. Краще віддавати перевагу натуральним тканинам, таким як:

  • бавовна;
  • льон;
  • бамбук.

Вони дозволяють шкірі дихати та не викликають алергічних реакцій. Варто уникати синтетичних тканин, які можуть викликати роздратування та алергію.

Функціональність

Дитячий боді повинен бути функціональним та відповідати всім потребам малюка. Наприклад, якщо дитина носить підгузок, то краще віддавати перевагу боді з кнопками внизу, щоб зручно змінювати підгузок. Також варто звернути увагу на наявність захисту для горловини, щоб уникнути подразнення шкіри дитини.

Дизайн та колір

Тут все індивідуально. Вибираючи боді, необхідно враховувати сезон та настрій дитини. Наприклад, влітку краще віддавати перевагу світлим та притягальним кольорам, а взимку — темнішим та більш затишним. Також варто звернути увагу на дизайн боді. Він може бути яскравим та забавним, що підійде для дитячих свят, або більш стриманим та класичним для повсякденного використання.

Як обрати дитяче боді та на що звернути увагу

Вік дитини

Також треба враховувати вік дитини. Для новонароджених підходять боді зі складними кнопками від горловини до низу, що дозволяє легко змінювати підгузок та доглядати за ними. Для дітей старшого віку можна вибирати боді з простими кнопками та складнішим дизайном.

Обираючи дитяче боді, важливо враховувати кілька факторів, які були згадані вище. Обов'язково перевіряйте якість  та купуйте вироби у перевіреному магазині. Через інтернет можна обрати боді з великого асортименту. Це зручно і не потрібно нікуди бігти.

Интересные новости всегда под рукой в нашем Telegram-канале
Аватар Nikolis Николай Лисов / Nikolis
Журналист GolosInfo
08.04.2023 00:52 689
5.0 // 1
Комментарии: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.