Як обрати якісний повербанк та зарядне для айфона?

17.02.2021 в 19:31
908
Як обрати якісний повербанк та зарядне для айфона?
Іллюстрація / Світлина: з відкритих джерел
Завдяки повербанку наше життя може бути більш мобільним та активним. Ось тільки як правильно вибрати повербанк.
У нашому світі розряджений телефон найжахливіший страх людини. Без смартфона сучасна людина не може уявити свого життя, бо завдяки йому ми спілкуємося з близькими та колегами, працюємо, ведемо соцмережі та користуємося навігатором. Навантаження на телефони просто колосальне, саме тому не кожна батарея в змозі витримати зарядку на цілу добу. А сидіти цілий день біля розетки не завжди є можливим, саме тому на допомогу приходить повербанк. Завдяки йому наше життя може бути більш мобільним та активним: більше не треба сидіти біля пристрою та чекати, поки він зарядиться, бо тепер це можна робити прямо на ходу. Ось тільки як правильно вибрати повербанк?

На що звернути увагу при купівлі?

Як обрати повербанк правильно:
  • Місткість зовнішніх акумуляторів. Це один із головних параметрів, на який слід звернути увагу при покупці. Якщо вам потрібна модель для підтримки зарядки, то вам вистачить і 10 000 мАг, а якщо ви плануєте заряджати декілька пристроїв, чи ноутбук, тоді орієнтуйтесь на 20–30 000 мАг. Прекрасним варіантом є повербанк Базеус, його місткість досягає 30 000 мАг та потужність 65 Вт. Він із легкістю може зарядити як телефон, так і ноутбук.
  • Вихідний струм. Сила струму впливає на те, як швидко буде заряджатися ваш гаджет. Перед купівлею зверніть увагу на те, яку максимальну силу струму може віддати повербанк, та порівняйте з тим, який показник потрібен для вашого телефону. Якщо струму буде не вистачати — процес зарядки триватиме дуже довго.
  • Корпус. Зазвичай цей пристрій виробляють із пластику чи металу. Перший коштує значно дешевше, але і якість його гірша. Другий варіант набагато надійніший. Якщо ви часто не можете втримати техніку в руках, тоді варто звернути увагу на моделі з захистом проти ударів та з захистом від пилу й води.

Ринок на теперішній час переповнений варіантами різноманітних моделей, тому обрати серед такого величезного різноманіття потрібну річ — дуже складно. Перед тим, як йти до магазину, вирішіть для себе: для чого вам саме потрібен цей пристрій.

Як правильно вибрати зарядне для Айфона

зарядне до Айфона
Перед тим, як купити зарядне до Айфона, подивіться топ-5 найкращих зарядних пристроїв.

Наша п’ятірка виглядає наступним чином:
  1. Apple USB-C Power Adapter 18w. Підходить до айфонів та Apple Watch.
  2. Apple MagSafe Charger. Підходить для айфона та AirPods.
  3. Baseus GaN 65W. Швидкий зарядний пристрій для айфона та MacBook.
  4. Zens Liberty Black 30W. Безпровідна зарядка для айфона.
  5. ESR Quick Car Charger. Автомобільний зарядний пристрій для айфона.
На нашу думку, це був список найкращих пристроїв для айфонів. Деякі моделі можуть заряджати й іншу техніку Apple, тому перед купівлею добре перевірте, яка саме зарядка підійде вам.

Джерело: mobo.net.ua
Интересные новости всегда под рукой в нашем Telegram-канале
Аватар nomid Дмитрий Вовчок / nomid
Главред GolosInfo
17.02.2021 19:31 908
5.0 // 1
Комментарии: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.